06-05-2013, 23:54
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska
@ GeorgeP
Γράφω σβήνω γράφω σβήνω από χθες, είπα μέρες που είναι να μη μιλήσω και χαλάσω το κλίμα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξύνουν τα νύχια τους για καβγά και σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμώ να καβγαδίσω μαζί σου, από την άλλη όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτά που γράφεις.
Θα σου πω λοιπόν ότι και σε τούτη την περίπτωση όπως και σε πολλές άλλες στο παρελθόν, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα πραγματικά μη έχοντας γνώση παρά μόνον δικά σου παραδείγματα.
Φίλε μου με λύπη μου θα σου πω ότι κατάντησες ΓΡΑΦΙΚΟΣ κι εύχομαι να μη βρεθείς σε πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως χιλιάδες συνανθρώπων μας. Λες ότι από πάντα όριζες τη ζωή σου και κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου. Φιλικά στο λέω, υπάρχουν περιπτώσεις που απλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ και παραμένεις απλός θεατής στα δρώμενα (πχ αρρώστια, αναπηρία κλπ που πιθανότατα δεν σου έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό).
Υπάρχουν λοιπόν δύο συγκεκριμένα παιδιά στο σχολείο της κόρης μου (δημοτικό) 9 κι 11 χρόνων τα οποία έχουν κατ' επανάληψη λιποθυμήσει κατά την διάρκεια του μαθήματος από την πείνα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο στην Ελλάδα του 2013. Λες ο πατέρας τους ή η μητέρα τους αν είχαν 5 δεκάρες στην τσέπη τους, να έβαζαν προτεραιότητα την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ ή άλλων ΔΕΚΟ για να μην επιβαρύνουν τον δικό σου προϋπολογισμό (κατά τα λεγόμενά σου τα οποία σου είπα ότι είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα) ή το γέμισμα του τσουκαλιού???
Κάπου κάνεις λάθος. Αναθεώρησε, κινείσαι σε λάθος κι επικίνδυνο μονοπάτι.
Food for thought.
Φιλικά
Vaska
|
Φιλικα φυσικα θα σου απαντησω,
τον λαικισμο των δημοσιογραφων κρατα τον για τον εαυτον σου............
Τα ιδια γραφτηκαν, στην τοπικη εφημεριδα της Ν.Σμυρνης, και για το σχολειο της δικιας μου 9χρονης κορης πριν κανα 4μηνο, οταν ομως ρωτησα στο σχολειο κανεις δεν ειχε προσεξει, δει, ακουσει τιποτε. Αν ειχε γινει κατι τετποιο θα το ηξεραν τουλαχιστον τα παιδια, ουτε αυτα ηξεραν τιποτε.
Γραφικοι φιλε μου καταντουν αυτοι οι οποιοι μεταφερουν στο χαρτι σαν γεγονοτα αυτα που ακουσαν και δεν ειδαν......
Γραφικοι καταντουν αυτοι οι οποιοι βλεπουν πολεμους πριν καλα καλα ξεκινησουν επειδη αυτο λεει ο Χ δημοσιογραφος.........."¨η επειδη ετσι συμπερανε ο ιδιος ο αναγνωστης...
Καλα θα κανεις να ανοιξεις τα ματια σου και να επαληθευεις αυτα που ακους, τα λιποθυμα παιδια λογω ασιτιας εχουν καταντησει ανεκδοτο πια, καθε πολη εχει κι απο 5-6.............
Last edited by GeorgeP; 07-05-2013 at 00:09.
|