Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Φιλικα φυσικα θα σου απαντησω,
τον λαικισμο των δημοσιογραφων κρατα τον για τον εαυτον σου............
Τα ιδια γραφτηκαν, στην τοπικη εφημεριδα της Ν.Σμυρνης, και για το σχολειο της δικιας μου 9χρονης κορης πριν κανα 4μηνο, οταν ομως ρωτησα στο σχολειο κανεις δεν ειχε προσεξει, δει, ακουσει τιποτε. Αν ειχε γινει κατι τετποιο θα το ηξεραν τουλαχιστον τα παιδια, ουτε αυτα ηξεραν τιποτε.
Γραφικοι φιλε μου καταντουν αυτοι οι οποιοι μεταφερουν στο χαρτι σαν γεγονοτα αυτα που ακουσαν και δεν ειδαν......
Γραφικοι καταντουν αυτοι οι οποιοι βλεπουν πολεμους πριν καλα καλα ξεκινησουν επειδη αυτο λεει ο Χ δημοσιογραφος.........."¨η επειδη ετσι συμπερανε ο ιδιος ο αναγνωστης...
Καλα θα κανεις να ανοιξεις τα ματια σου και να επαληθευεις αυτα που ακους, τα λιποθυμα παιδια λογω ασιτιας εχουν καταντησει ανεκδοτο πια, καθε πολη εχει κι απο 5-6.............
|
Κατ' αρχήν χρόνια πολλά, κατά δεύτερον την οικογένεια της οποίας την κατάντια περιγράφω, την ξέρω προσωπικά και την βοηθάω προσωπικά. αν και δεν μου αρέσει να λέω τι κάνω, θα σου πω μόνο τούτο. Φέτος λόγω πένθους δεν ψήσαμε, πελάτης που μου χρωστάει και δεν μπορούμε να κλείσουμε αλλιώς το υπόλοιπο, έχει ζώα. Μου έφερε λοιπόν ένα αρνάκι τεμαχισμένο για τον φούρνο (το μαγείρεψε η γυναίκα μου και φάγαμε 3 οικογένειες), κι ένα ολόκληρο το οποίο του υπέδειξα σε ποιο σπίτι να το αφήσει. Και δεν είμαι ο μόνος, όλη η γειτονιά βοηθάει. Άσε λοιπόν τις νουθεσίες περί ανοιχτών ματιών κι επέτρεψέ μου να διατηρώ το δικαίωμα να κρίνω μόνος μου. Βοήθεια δεν θέλω ούτε από δημοσιογράφους που γράφουν καραμέλες ούτε και από κανέναν άλλο.
Καλημέρες!