Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21
Καθημερινά...............(ο επιτόπου ξυλοδαρμός των παραβατών οδηγών θεωρηται ακραίο μετρό?)
|
Όχι δεν είναι ακραίο, είναι μέσα στο πνεύμα του νόμου.

Φίλε μου όσο κι αν σε ενοχλεί (κι εμένα μ' ενοχλεί) θα σε ρωτήσω "ποιος είσαι εσύ ή καλύτερα ποιοι είμαστε εμείς που θα βάλουμε μυαλό στον κόσμο και με ποια αρμοδιότητα??
Υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο και όργανα υπεύθυνα να το εφαρμόσουν. Σταματήστε ν' ασχολείστε με τις Μ@λ@κίες που βλέπετε στους δρόμους κι επιδιώξτε να μεταφέρετε απόψεις και γεγονότα στον στενό οικογενειακό σας κύκλο. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να συνετίσετε κάποιον με κουβέντα παρά αν του την "πείτε" στη μέση του δρόμου.
Γνώμη μου που την εφαρμόζω κιόλας όταν μαζευόμαστε οι οικείοι κι έχω δει αποτελέσματα. Αν οι μεγάλοι της παρέας δεν σας ακούνε, σας χλευάζουν διακωμωδώντας την κουβέντα, μιλήστε στα παιδιά. Κάντε τους δώρο το παλιό κράνος του παιδιού σας και μάθετέ τα να το φοράνε πάντα.
Έτσι κατάφερα πολύ στενό μου συγγενή που κατά τ' άλλα τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ, που λόγω επαγγέλματος δεν φορούσε ούτε στη δικιά του κουρούπα αλλά ούτε και στου πιτσιρικά του, ποτέ κράνος (είναι αστυνομικός βλέπετε) να φοράει και αυτός αλλά και ο πιτσιρικάς, πριν ακόμη ανέβουν πάνω στη μηχανή.