View Single Post
Παλιό 07-05-2013, 15:13
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Παιδιά στη μηχανή

Οσες φορές έχω κάνει παρατήρηση για οτιδήποτε στραβό βλέπω, συνήθως με βρίζουν ή στην καλύτερη μου λένε να κοιτάζω τη δουλειά μου. Κι ίσως να έχουν δίκιο τελικά.
Ειδικά το θέμα "παιδί στη μηχανή" είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Δεν το συζητάμε ότι είναι τουλάχιστον ανήθικο να το ανεβάζεις χωρίς κράνος! Νομίζω ότι υπάρχει μία πρόβλεψη πως δεν επιτρέπεται παιδί να ανεβεί στη μηχανή αν δεν ακουμπούν τα πόδια του στους μαρσπιέδες του επιβάτη, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Θα συμφωνήσω με τον ΑΚΗ21 ότι ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τη δύναμη του φόρουμ, αλλά κάποια καμπάνια κοστίζει σίγουρα χρήματα, από την άλλη θα συμφωνήσω και το vaska ότι μπορούμε καθένας από μας στον κύκλο μας και σε όσους μπορούμε να μιλήσουμε να εφιστούμε την προσοχή σε κάποια θέματα γενικά. Χθες πχ είπα στο παληκάρι που μου έφερε σουβλάκια γιατί δε φοράει κράνος; Μου είπε ότι του το έχω ξαναπεί και μάλιστα έχει πέσει 2 φορές και τα κράνη του τον γλύτωσαν. Κι όμως ρε παιδιά, κινείται χωρίς κράνος για να βγάλει το μεροκάματο.

Το πιό ακραίο, για μένα, που έχω δει είναι οικογένεια τετραμελή πάνω σε μηχανή στα διόδια της Αττικής Οδούς χωρίς κράνη και με παντόφλες. Τι να πεις σε έναν τέτοιο τύπο;!
Reply With Quote