View Single Post
Παλιό 07-05-2013, 23:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ' αρχήν χρόνια πολλά, κατά δεύτερον την οικογένεια της οποίας την κατάντια περιγράφω, την ξέρω προσωπικά και την βοηθάω προσωπικά. αν και δεν μου αρέσει να λέω τι κάνω, θα σου πω μόνο τούτο. Φέτος λόγω πένθους δεν ψήσαμε, πελάτης που μου χρωστάει και δεν μπορούμε να κλείσουμε αλλιώς το υπόλοιπο, έχει ζώα. Μου έφερε λοιπόν ένα αρνάκι τεμαχισμένο για τον φούρνο (το μαγείρεψε η γυναίκα μου και φάγαμε 3 οικογένειες), κι ένα ολόκληρο το οποίο του υπέδειξα σε ποιο σπίτι να το αφήσει. Και δεν είμαι ο μόνος, όλη η γειτονιά βοηθάει. Άσε λοιπόν τις νουθεσίες περί ανοιχτών ματιών κι επέτρεψέ μου να διατηρώ το δικαίωμα να κρίνω μόνος μου. Βοήθεια δεν θέλω ούτε από δημοσιογράφους που γράφουν καραμέλες ούτε και από κανέναν άλλο.

Καλημέρες!
Oλοι καποτε κανουμε καλες πραξεις και παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν οικογενειες που εχουν αναγκη.......ειτε με κριση ειτε χωρις κριση. Τωρα ομως με την κριση ηρθαν στην επιφανεια ενω πριν δεν ασχολιοταν κανενας.
Αυτο ηταν το πνευμα του ποστ μου κι οχι οτι δεν υπαρχουν και τετοιες οικογενειες σημερα ¨η δεν υπηρχαν και χτες και προχτες..........
Reply With Quote