Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αγαπητε Πετρο η ερμηνεια εχει ως εξης.....''αν εξαιρεσεις τα πολιτικα θεματα που διαφωνουμε οπου ειμαι κακο παιδι σε ολα τα αλλα που συμφωνουμε ¨η διαφωνουμε ειμαι καλο παιδι. Με αλλα λογια πολιτικα θεματα να μην ειναι και σε ολα τα αλλα τα βρισκουμε.............  
|
Ααα κατάλαβα ...... Οχι πολιτικά !!!!!!
Ελα μου ντε που τα ζω καθημερινά στην δουλειά, και που να τα πω να εκτονωθώ ο Χριστιανός ;
Αν όχι σε σένα που θα διαφωνήσεις και θα γίνει τζέρτζελο που ;
Η εκτόνωση μιλάμε !!!!
Δύσκολα μπορώ να αποφεύγω τον πειρασμό για τα πολιτικά μαζί σου.
Δεν μπορώ να κρατηθώ θα το πω !!!!
Ρε μπαγάσα που πας και τα βρίσκεις ;
Η ΕΛΣΤΑΤ δεν ήταν που παρουσίαζε υπέρογκο έλλειμα για να μπούμε στο ΔΝΤ ;
Οι ξένοι δεν λέγανε για τα Greek Statistics ;
Και τώρα μας λένε ότι έχουμε αυξημένες προσλήψεις !!!!
Κυβερνητική προπαγάνδα φίλε μου.
Σαν τα στατιστικά που βγάζει ο ΟΑΕΔ για τον αριθμό των ανέργων !!!
Θες να σου πώ για τα "αντικειμενικά" στοιχεία ;
Υπόθεση : 55€ έσοδα 45€ έξοδα
Παράδειγμα 1o : τα έσοδα παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με τα έξοδα, αυτή την περίοδο. Μια σαφή εικόνα βελτίωσης των οικονομικών.....
Παράδειγμα 2ο : τα έξοδα τύνουν να υπερβούν τα έσοδα με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει περιέλθει σε δινή οικονομική θέση. Αγωνία για το μέλλον.....
Οι δημοσιογράφοι συμφορουμήτες μπορούν να μας πούν πολλά περισσότερα.....
Η ουσία νομίζω, είναι άλλη έξω από όλα αυτά τα "αντικειμενικά" στοιχεία που αναφέρεις.
Την βλέπουμε μέσω του παραδείγματος της προσωπικής σου εμπειρίας, που μακάρι να την ακολουθήσουν και άλλοι για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο, ότι :
και με κρίση και χωρίς κρίση , το θέμα είναι να παίρνεις την ζωή στα χέρια σου, και όχι να κλαις την μοίρα σου. Αυτό νομίζω είναι το πιο σηματικό από όλες τις αναλύσεις σου και αυτό τουλάχιστον κρατάω για εμένα.
(Εδώ νομίζω συμφωνούμε, εεε δεν ειναι πολιτικό

)
Sent from my iPad using Tapatalk HD