10-05-2013, 01:49
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
|
Απάντηση: Κυνηγώντας τη Dommie...
Μπήκα στο σπίτι κατά τις 10 το βράδυ...
Η σύζυγος με κοίταξε με το αυτηρό βλέμμα καρδιναλίου του Ελ Γκρέκο, κοιτώντας το Rolex της.
Παρ' όλο που ένα γνήσιο Rolex πηγαίνει δραματικά πίσω ή μπροστά, φάνηκε να δέχεται ότι έφτασα πριν τα μεσάνυχτα...
Η collection Άνοιξη '13, ήταν ακόμα ανοιγμένη πάνω στο τραπεζάκι του living room δίπλα σ΄ένα ποτήρι κόκκινο κρασί...
"Βρήκα ένα καταπληκτικό χαρτοφύλλακα για σένα... Ηδη μίλησα με τα κορίτσια στην Προξένου Κορομηλά ...θα σΕ κάνουν ειδική τιμή..." κουκούρισε το τρυφερό μου ήμισυ, ψάχνοντας τις ιλουστρασιόν σελίδες...
"Ουάου!" αναφώνησα... "Σ' ευχαριστώ που νοιάζεσαι για το στίλ μου... Δεν έρχεσαι κάτω στο γκαράζ να δεις τι δώρο σΕ έχω φέρει -κι εγώ- από την Πάτρα?"είπα καταρρίπτοντας το αντρικό ρεκόρ ευφημισμού σε κλειστό χώρο!
............................................................the end
Aυτό το thread γράφτηκε με πολύ κέφι και αγάπη και είναι special αφιερωμένο στον Βασίλη (vaska), Γιάννη (JTR), Βαγγέλη (Vagelis Gar), Αργύρη (Argi), Βασίλη (Billy Bo) που μΕ χάρησαν τη φιλία τους, τον χρόνο τους και την φιλοξενία τους.
Σας ευχαριστώ ολοκαρδίως!
Απ' αυτό το χώρο, ευχαριστώ θερμώς τον Στράτο Θαλασούδη, για την άψογη εξυπηρέτηση (σήμερα) κατά την τοποθέτηση των καινούργιων μου ελαστικών που κέρδισα στην κοπή πίτας του GSforum. Με δωρεάν τοποθέτηση και δώρο 2 καινούργιες σαμπρέλες.
Τι λάστιχα? ...τα metzeler Sahara!
Σ' ευχαριστώ Στράτο!
Αnd now ...Uriah Heep proudly presents ....Dommie!
Last edited by Uriah Heep; 10-05-2013 at 02:16.
|