View Single Post
Παλιό 11-05-2013, 22:58
8avos Ο/Η 8avos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2013
Περιοχή: Λαρισα
Μoto: vespa gts 250- vespa gs 160 '64
Προεπιλογή Απάντηση: vespa in north cape

εαν ψάξετε στο χάρτη που είναι αυτό το homel που λέει η ταμπέλα
έχει πολύ πλάκα!
Ξανά πολλές φωτό δεν έχω,παρά μόνο του δρόμου,γιατί κύριο μέλημά μου ήταν να φτάσω ουκρανία.Και να μείνω κίεβο!Πολύ θα το θελα!Το σκοτάδι άρχισε να σκεπάζει τον ουρανό,γιατί μέχρι τώρα δεν νύχτωνε παρα για λίγες ώρες και φτάνω στα σύνορα με ουκρανία ΏΣΠΟΥ μου κάνουν ένα δωράκι(η ####### μου που δεν τους έδωσα εγώ κανένα)και μου λένε ότι όταν μπήκα από ρωσικό έδαφος σε λευκορώσικο,δεν μου τσέκαρε κανένας τη visa!Και αυτό γίνεται μόνο σε ρώσικο έδαφος(εγώ ήμουν λευκορώσικο και θα πέρναγα σε ουκρανικό)και η μόνη λύση που έχω είναι να γυρίσω πίσω,μέχρι να βρω ρώσικο έδαφος,περί τα 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,μόνο μου λένε κάνε γρήγορα γιατί είναι 22.00 και με ώρα ρωσίας 23.00,η visa σου λήγει στις 24.00,οπώτε βιάσου.Και έπρεπε εγω να κάνω 150 χλμ. σε μια ώρα,τους λέω βάλτε με φυλάκα,έχω απο το "πρωί έφυγα απο αγία-πετρούπολη και εσείς μου λέτε να κάνω αυτό,τι οδηγάω πύραυλο!βάλτε με μέσα.Δεν μπορούμε και χάνεις χρόνο με το που μας μιλάς" ένας σύντομος διάλογος με τους υπαλλήλου του τελωνείου που ξέραν αγγλικά,τώρα καλό ήταν αυτο?
Να γιατί δεν πολυταξιδεύουν στις χώρες αυτές!
Reply With Quote