
13-05-2013, 19:26
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS
|
|
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Αλλη μια οργανωμενη επισκεψη στο περιβολη της Παναγιας ηρθε εις περας.
Απο την μερια μου να ευχαριστησω τον ανθρωπο που με κανει για δευτερη χρονια να επισκευτω το Αγιο Ορος και να γνωρισω γεροντες που με τις συζητησεις τους να καταλαβω καλυτερα καποια πραγματα και να γινω και εγω καλυτερος ανθρωπος.
Αυτος δεν ειναι αλλος απο τον Νικο Fuji που ξεκινησε ολο αυτο.
Απο εκει και περα θα ευχαριστησω τους δυο πολυ καλους φιλους και Mod.....
(α ρε Ναπο στις επομενες εκλογες δαγκωτο.. )
που με τα τηλεφωνα και το συνεχες τρεξιμο ελυσαν πολλα θεματα πριν οσο και κατα την διαρκεια της επισκεψησ μας.Αργυρη και Γιαννη(Μαρκ).
Το φιλαρακι που εκανε αρκετα και τελικα δεν μπορεσε να ερθει μαζι μας Ακη(Του χρονου φιλαρακι θα περασουμε ακομα καλυτερα ,ηδη εχουν πεσει τα πρωτα ονοματα)
Και τελευταια να ευχαριστησω τα υπολοιπα 12 ατομα της παρεα για την απιστευτη παρεα που καναμε .
Γιαννη,Ναπο,Νικο ,Βαγγελη,Σιδερη(χαρηκα που σε γνωρισα απο κοντα οπως επισεις και την Γιασεμι να ειστε καλα παιδια)Billy,Τζιμαρα,Δημητρη,Γιαννη,Χρηστο και φυσικα το ετερο αξιοπιστο και φωτογραφο της παρεα μας Γιωργο.
Τελος να ευχαριστησω την οικοδεσποινα μας στην Ουρανουπολη για την αξια εξυπηρετηση που ειχαμε σε ολα ...
Δεν ειναι λιγες η φορες που ακουστηκε ....να γιατι Gs forum,με ολη την σημασια ....
Ευχαριστω φιλαρακια πολυ για ολα να ημαστε καλα να ξαναβρεθουμε στο περιβολι της Παναγιας και του χρονου με υγεια!!
         
|