17-05-2013, 23:55
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS '05
|
|
Απάντηση: Αναζητηση ηλεκτροστατικης βαφης
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από scorpiobmw
Καλησπέρα μετά απο τρέξιμο σημερα κατάφερα και έκανα αμμοβολη στο καπάκι (καθρέφτη) στο μοτέρ.Αυτο που θέλω απο εσάς είναι να μου προτείνετε έναν καλό μάστορα με ηλεκτροστατικη βαφη Αλλα και να γνωρίζεται οτι κάνει καλη δουλεια.. 
|
Μιχάλη, δεν κατάλαβα, ποιό κομμάτι έκανες αμμοβολή, και θέλεις να βάψεις ?
Πάντως σε γενικές γραμμές είναι σχετικά απλή και "ακίνδυνη" από πλευράς λάθους διαδικασία.
Οι πούδρες πάνω κάτω είναι όλες καλές, και οι ελληνικές, το μόνο που πρέπει ισως να προσέξετε,
είναι από που και πως θα κρεμαστεί το κομμάτι, γιατί αφήνει ατέλεια στο σημείο κρέμασης.
Η βαφή σε κάθε περίπτωση, θα είναι εξαιρετικά ανθεκτική, αλλά πρέπει να καθαρίζεται το σημείο σε τακτά χρονικά διαστήματα,
γιατί υπολείμματα λαδιών, τριμμένο υλικό τριβής κτλ αφήνουν βρωμιά που δεν φεύγει.
Και φυσικά ούτε λόγος για καθάρισμα με βενζίνες, διαλυτικά κτλ μόνο ουδέτερα καθαριστικά ή ν ε ρ ά κ ι 
Στο internet θα βρείτε πάρα πολλούς, γνώμη δεν έχω γιατί εγώ τα βάφω στη δουλειά   
Πάντως κακά λόγια για τον Πέττα στην γέφυρα της Καβάλας, δεν έχω ακούσει από κανένα.
Ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, με ζάντες αυτοκινήτου, αλλά πλεόν "ψεκάζει" σχεδόν τα πάντα 
good luck 
|