View Single Post
Παλιό 20-05-2013, 15:10
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
Προεπιλογή Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....

Οτι και να πω ειναι λιγο, περασα απλα καταπληκτικα!!
Προλαβα ισα ισα το καραβι το καραβι με αρρωστησε με τα A/C στο φουλ εκανα 380 χλμ να φτασω με επιασε πυρετος αδιαθεσια η κοιλια μου αλλα θα το ξαναεκανα κι ας πηγε να μου την κανει ο νομος του Μερφη και εμενα οπως στον φιλο Αργυρη
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αργυρη Φωτη και Βαγγελη για την εκδηλωση χαρηκα που γνωρισα τον βαγγελη κι απο κοντα μιας και τον γνωρισζα μεχρι τωρα μεσα απο τις φωτογραφιες του και οσο ομορφες ειναι αυτες αλλο τοσο και περισσοτερο ειναι ''ομορφος'' σαν ανθρωπος και αυτος και ο ο Φωτης!
Σας ευχαριστω για το συνεχες ενδιαφερον σας για την κατασταση της υγειας μου οπως και το φιλο Αλεξη και την γυναικα του που με προμηθευσαν φαρμακα θερμομετρα αλλα και ματζουνια
Ημουν τοσο ευτυχης που καθομουν στην παρεα και γνωρισα απο κοντα τον Uriah τον Σιδερη αλλα και τους 2 Ηλιες, πραγματικα με ολα αυτα που ακουσα απο τετοιους ταξιδευτες, πολλα πραγματα ανατρεπονται στο μυαλο μου στην εννοια ταξιδι! Οπως ειπε και ο Uriah ταξιδι ειναι να βαζεις το κλειδι στην μιζα της μηχανης και να φευγεις...τοσο απλα...οσο για την Κωνσταντινα την αγνωστη ταξιδευτρια που ανεφερε ο Uriah απλα Respect! Eγω ημουν απο τους τυχερους που ακουσα λιγο τα ταξιδια της και παροτι εχουμε 2 χρονια διαφορα εννιωσα τοσο μικρος Μια γυναικα μονη ταξιδευτρια σε τετοιες χωρες για τοσο καιρο!Πραγματικο σχολειο ολοι αυτοι και δεν το λεω για πλακα...
Ευχομαι στο Ηλια Βροχιδη με το καλο να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα και σε 1-2-3 χρονια οσα θελει αυτος να επιστρεψει και να ξαναμαζευτουμε ετσι να μας πει τις εμπειριες του!

Εις το επανιδειν παιδες!
Reply With Quote