Ξεκινώντας να γράψω και εγώ κάποια πράγματα για την εκδήλωση αυτή δεν ξέρω από που να αρχίσω !
οπότε θα γράψω όσο το δυνατόν λιγότερα !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και σε όσους ήρθαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους σε αυτή την αποχαιρετηστηρια εκδήλωση στο μεγάλο ταξίδι που ετοιμάζονται να κάνουν ο Ηλίας και η Χριστίνα !
Μια μεγάλη συγνώμη σε όποιον δυσαρέστησα - σαμε , προσωπικά ήμουν λίγο αγχωμένος με τις ειδικές κατασκευές που ετοίμαζα για τις μηχανές (δεξαμενές εργαλειοθήκη ) του Ηλία και της Χριστίνας !
Δεν θα αναφερθώ ιδιαίτερα σε κάποιον γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να δώσω εγώ το κλίμα της εκδήλωσης και την ομορφιά του χαρακτήρα των ανθρώπων που ήταν εκεί αλωστε με όσους απο τους παρεβρισκομενους μίλησα τους εξέφρασα προσωπικά τα συναισθήματα της φιλίας μου και της φιλοξενίας μου επομένως δεν είναι φρόνιμο να λέω τα ιδια !
Έχω όμως και μια λύπη μέσα μου για εκείνους που για οποιοδήποτε λογο δεν μπόρεσαν να έρθουν ..... έχασαν η κέρδισαν τα συμπεράσματα δικά σας !
Εγώ προσωπικά είμαι κερδισμένος γιατί αυτές τις μέρες ταξίδευα συνεχώς και ήταν σα να ήμουν και εγώ εκεί γι αυτό ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ταξιδευτές - παρουσιαστές των ταξιδιών Σιδερη ,Γιασεμη ( ο αλλος sid βλεπετε ) βασιλη , Ηλια , ( αντωνοπουλος ) Ηλια ( βροχιδης ) που με τις αφηγήσεις τους καταλαβαινεις οτι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ήθος και μεγαλείο ψυχής που βγήκε πιο πολύ στα πηγαδάκια γύρω απο τη φωτιά το βράδυ στις αφηγήσεις τους ( προσωπικα πηγα για υπνο 5,35 το πρωι και ξυπνησα στις 7,30 )
Λυπηθηκα όμως όταν έμαθα εκ των υστέρων οτι στην εκδήλωση ήταν και μια κοπέλα λάτρης των ταξιδιών η Κωσταντινα η οποία δεν είναι αναβάτης μοτοσυκλέτας άλλα το βιογραφικό της είναι πλούσιο σε ταξίδια παρόλο που είναι και σε νεαρή ηλικία και θα μπορούσε να πει και εκείνη δυο λόγια καθώς επίσης λυπηθηκα ακόμα πιο πολύ όταν είδα και έμαθα πως στην εκδήλωση παρευρέθηκε και κάποιος μοτοσυκλετηστης με κινητικά προβλήματα ο οποίος κρατώντας χαμηλό το προφίλ του μας πέρασε σχεδόν απαρατήρητος και τον είδαμε μόνο λίγο πριν καβαλήσει την μηχανή του με φορτωμένα τα πράγματα του για να φύγει !
Ένα ευχαριστώ στους συνδιοργανωτες μου που με ανέχτηκαν Αργύρη , και Βαγγέλη και πάνω απο ολα να είμαστε πάντα ορθοιοι να κάνουμε τέτοια όμορφα πράγματα να βρισκόμαστε με παλιούς φίλους και να κάνουμε καινούργιους !
θα περιμένω μα χαρά τις ιστορίες του τριήμερου απο όσους γράψουν η βάλουν φωτογραφίες να μάθω και εγώ πράγματα που δεν μπόρεσα να δω η να ακούσω !
φωτογραφικό υλικό από μένα προσεχώς !
ΥΓ
κρητίκαρε ( gimar αν το γράφω καλά ) όπως κατάλαβες σημασία έχει και το ταξίδι και ο προορισμός οπότε εκεί με τους χωμάτινους απόλαυσε και λίγο οχι μόνο τρέξιμο στο χώμα τα μέρη αυτά δεν είναι κάτι που μπορείς να δεις κάθε μέρα καλά να τα περάσετε !