View Single Post
Παλιό 20-05-2013, 21:08
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: KTM 1190...με 270χλμ/ωρα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kokkinos1 Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδιά εντάξει απόψεις ανταλλάσσουμε
αλλα εγω συνήθως νιώθω κίνδυνο απο οδηγούς που παραβιάζουν στοπ χαζεύουν στο δρόμο βιτρίνες γκομενους η γκόμενες (το κάνω και εγω ασυναίσθητα) στριβουν χωρις φλας παραβιάζουν προτεραιότητες παππούδες χωρις σύνδεση με πραγματικότητα η μεθυσμένους .
νομίζω αυτα ειναι πιο επικίνδυνα απο καποιν που τελικιαζει την μοτο του στην εθνική η κανει μια σβέλτη βόλτα ,
αλλα και παλι εντάξει αν το παρακάνεις στην μαλακιά του άλλου μπορεί λόγο ταχύτητας να μην προλάβεις
και παλι για να μην παρεξηγηθώ ειναι προσωπικές απόψεις και ζηλεύω τους σβέλτους οδηγούς ίσως γιατί δεν μπορώ να τους φτάσω ,

και πάλι....

Αυτό είναι το θέμα με την ταχύτητα.... Θα προλάβεις? Γι αυτό και με την ηλικία, κόβουμε.....
Αλλά σε δρόμο με διαζώματα, άδειο από κίνηση κλπ δεν τρέχει κάτι. Αντιθέτως, ο παππούς με την "κορόλα" στα 120 (απόλυτα νόμιμος....) είναι ΧΑΡΟΣ!!!!!
Σε επαρχιακούς δρόμους όσο οδηγείς με ροή, χωρίς απότομα φρένα, είναι ΟΚ. Αν πέφτεις στα φρένα δυνατά κάθε λίγο και λιγάκι, τότε πας πιο γρήγορα απ' όσο πρέπει , για τις συνθήκες και τις δυνατότητές σου. Ο νοών, νοείτω...
Όποιος δεν καταλαβαίνει αυτό που είπα, καλά θα κάνει να πηγαίνει ΚΑΤΩ από τα όρια!

Τέλος πάντων, η τρίχα γίνεται τριχιά και η πορδή, βροντή .....
Μετά συγχωρήσεως και με ...... την καλή έννοια

Το θέμα εδώ είναι η ικανότητα του ΚΤΜ. Τα άλλα είναι περιτα
Reply With Quote