View Single Post
Παλιό 21-05-2013, 15:48
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο
Προεπιλογή Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!

ξεχωρα απο τα αστεια που κανουμε μεταξυ μας θα ηθελα και εγω απο την πλευρα μου να σας τονισω την σημασια των μαθηματων και για αυτους που ξερουν αλλα προπαντος για αυτους που δεν εχουν κανει κανενα μαθημα
εγω προσωπικα ειμουν κατα καποιο τροπο αυτοδιδακτος και νομιζα οτι στριβω και το νομιζαν και οι αλλοι που μερικες φορες με βλεπαν οταν ομως εκανα το πρωτο μαθημα τοτε καταλαβα ποσο βαθια νυχτωμενος ειμουν
μεχρι να ξετσιμενταρω απο το μυαλο μου το λαθος ειδα και επαθα και ακομα το ψαχνω
θεωρω οτι ειναι σημαντικο ολοι μας που θεωρουμαι την μηχανη μας επεκταση του εαυτου μας να της δωσουμε την δυνατοτητα να μας δειξει τις δυνατοτητες της διαμεσου ενος τουλαχιστον μαθηματος
πραγματικα αυτην την στιγμη γραφω και επειμενω να ερθετε διοτι οταν τελειωσει αυτο το μαθημα θα εισαστε ολοι πολυ διαφορετικοι και θα με θυμηθητε!!!!!!!!
και στο φιναλε φιναλε αν εχετε καποιο ποσο για αγορα καποιου αξεσουαρ η εχετε καποιο σχεδιαζμο για τον καλωπιζμο της μοτο σας μπορει να περιμενει
η ασφαλης οδηγηση ομως οχι!!!!!
Reply With Quote