View Single Post
Παλιό 22-05-2013, 14:59
mario Ο/Η mario βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: R1200GS Adv.
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TIME Εμφάνιση μηνυμάτων
mario όταν έγραψα το συγκεκριμένο ποστ προσκόμισα στοιχεία για την "κοροιδία" κάποιων εμπόρων (όχι όλων).Ανέφερα χαρακτηριστικά την δήθεν προσφορά που μας είχε κάνει κάποιος για ΚΤΕΟ και έπειτα από ένα ψαξιματάκι στο site του διαπίστωσα κι εγώ και άλλοι από εδώ μέσα πως μας δούλευε διότι οι τιμές ήταν ίδιες με αυτές που μας είχε προτίνει.Έπειτα έσπευσε να το διορθώσει μετά από επικοινωνία των moderator του forum.Που σφάλω λοιπόν;
Προφανώς δεν διάβασες όσα έγραψα και παρέθεσα.
Επειδή από την πρώτη μέρα που μπήκα στο forum διαπίστωσα πως ο καθένας νοιάζεται για τον άλλο (είναι παράξενο για την εποχή μας - αλλά και οι bmwδάκιδες έχουν "αγκιά" και καρδιά!) ήθελα να προφυλάξω - ενημερώσω.
Που είναι το λάθος μου;
Τώρα αν η κουβέντα χάθηκε κάπου στο δρόμο δε φταίω εγώ.
Δεν ενεπλάκην και άφησα να κυλήσει..
Βλέπεις είμαστε όλοι παιδιά και βράζει το αίμα μας οπότε ξεφεύγει καμιά φορά η κουβέντα από τα σαβουάρ βίβρ!!!Εκεί το αποδίδω!
Όσο για τις ομαδικές έχω ψωνίσει κάμποσα πραγματάκια και δεν γυρίζω την πλάτη ούτε τις αποφεύγω...
Φίλε μεσολογγιτη ο γραπτός λόγος είναι πάντα δύσκολος. Και ναι ανεβάσεις ένα θέμα για κάτι φτηνό που αγόρασες και μας άφησες γεμάτους υπονοούμενα ότι τα άλλα καταστήματα είναι ακριβά (χωρίς να μας έχεις δώσει τιμές ή κάποιο άλλο μέτρο σύγκρισης) ή ότι ενώ λένε οτι έχουν στοκ, δεν έχουν. Η επόμενη κίνησή σου ήταν να βάλεις την φιτιλια ( και μετά να λες οτι άφησες το θέμα και εξελίχθηκε μόνο του) για τις δήθεν προσφορές/ομαδικές τους Φόρουμ μας όπως αυτή του ΚΤΕΟ υπονομεύοντας/υπονοώντας όμως και βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι και τις υπολοιπες. Έτσι λοιπόν αγαπητέ φίλε όσο και αν δεν θες να το παραδεχτείς το σπίρτο εσύ το ανάψες,τα ξύλα είναι γύρω και περιμενουν.

Γι'αυτό φίλε καλά έκανες και μας παρεθεσες τον ενθουσιασμό σου για την άψογη εξυπηρέτηση και καλά έκανες και μας ανέφερες οτι υπάρχει και ένα ακόμα κατάστημα που μπορούμε να επωφεληθουμε! Όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν σάλτσα που δεν χρειαζόταν γιατί το μόνο κακό που έγινε ήταν στο θέμα σου.

Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου!

Last edited by mario; 22-05-2013 at 15:01.