View Single Post
Παλιό 22-05-2013, 15:32
TIME Ο/Η TIME βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R 1150 GS - ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟ KYMCO JETIX 125
Προεπιλογή Απάντηση: Να σας πω τι βίωσα σήμερα!

εδώ -> http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%C...tml#post702799 όπως θα δεις (ως ένα παράδειγμα διότι θέλω να μιλώ με επιχειρήματα) δείχνω το σεβασμό μου προς τον κόπο κάποιων ανθρώπων μέσα στο forum.
Θα μπορούσα να σου παραθέσω και άλλα παραδείγματα εαν κριθεί απαραίτητο.Όσοι με γνωρίζουν εδώ μέσα μπορούν να το επιβεβαιώσουν...
Το θέμα της "φιτιλιάς" που ανέφερες πίστεψέ με με υποβιβάζει και δυστηχώς για κάποιους αδαείς και άβουλο ον θέλω να πιστεύω(στην κρίση του καθενός βρίσκόμαστε ανεξάρτητα από το αν αδιαφορούμε φυσικά) πως δεν είμαι.Η λέξη¨"κατινιά" ήταν γένους θηλυκού μέχρι το πρόσφατο παρελθόν αλλά καθ΄όσον φαίνεται προσπαθούμε να αποδείξουμε ο αντίθετο.
Η ποιότητα του χαρακτήρα μου είναι διαθέσιμη μέσα από τα ποστ μου και τον τρόπο γραφής μου οπότε οιοσδήποτε θέλήσει μπορεί να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Τι να άλλο να γράψω πραγματικά μόνον πως πέφτω από τα σύννεφα.(για όλα υπάρχει η πρώτη φορά βέβαια.

Υ.Γ.αν οι διαχειριστές κρίνουν πως σφάλω παρακαλώ να με διαγράψουν από το forum.Το να θίγουμε προσωπικότητες είναι πολύ εύκολο τη σήμερον ημέρα αγαπητοί αλλά ευτυχώς για μένα δεν είναι αποδεκτό βάση των αρχών που με διέπουν.
Το αν υπονοώ κάτι ή όχι είναι τουλάχιστον "αθώο" (δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλον χαρακτηρισμό) ,διότι δεν υπονοούσα αλλά μίλησα ευθέως.Φορώ παντελόνια κι από μέσα σκελέα (για να κάνω και λίγο χιούμορ!)
Τέλος είμαι στην αγορά και γνωρίζω πως κινούνται οι έμποροι διότι έχω υπάρξει κι εγώ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mario Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μεσολογγιτη ο γραπτός λόγος είναι πάντα δύσκολος. Και ναι ανεβάσεις ένα θέμα για κάτι φτηνό που αγόρασες και μας άφησες γεμάτους υπονοούμενα ότι τα άλλα καταστήματα είναι ακριβά (χωρίς να μας έχεις δώσει τιμές ή κάποιο άλλο μέτρο σύγκρισης) ή ότι ενώ λένε οτι έχουν στοκ, δεν έχουν. Η επόμενη κίνησή σου ήταν να βάλεις την φιτιλια ( και μετά να λες οτι άφησες το θέμα και εξελίχθηκε μόνο του) για τις δήθεν προσφορές/ομαδικές τους Φόρουμ μας όπως αυτή του ΚΤΕΟ υπονομεύοντας/υπονοώντας όμως και βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι και τις υπολοιπες. Έτσι λοιπόν αγαπητέ φίλε όσο και αν δεν θες να το παραδεχτείς το σπίρτο εσύ το ανάψες,τα ξύλα είναι γύρω και περιμενουν.

Γι'αυτό φίλε καλά έκανες και μας παρεθεσες τον ενθουσιασμό σου για την άψογη εξυπηρέτηση και καλά έκανες και μας ανέφερες οτι υπάρχει και ένα ακόμα κατάστημα που μπορούμε να επωφεληθουμε! Όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν σάλτσα που δεν χρειαζόταν γιατί το μόνο κακό που έγινε ήταν στο θέμα σου.

Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου!