Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από novo
Εμενα παλι δυο φιλοι μου, (δεν γνωριζονται μεταξυ τους) ιδιοκτητες GS, μου συστησαν να μην βαλω καγκελα, διοτι οπως ειπαν τα καγκελα πιανουν πανω στο μοτερ και σε περιπτωση πτωσης ειναι προτιμοτερο ν' αλαξεις τα προστατευτικα των κυλινδρων τα οποια δεν εινα ακριβα παρα να παρει ολο το ζορι του χτυπηματος το μοτερ λογω του οτι πανω του ειναι στερεωμενα τα καγκελα. Απ' την αλλη βλεπω εδω οτι οι περισσοτεροι εχουν τετοια καγκελα και τελικα εχω μπερδευτει....
Ειναι τελικα χρησιμα ή μηπως απλα ειναι της μοδας?
|
Διαφωνώ με τους φίλους, αλλά σεβαστή η άποψή τους! Πάντως όχι μόνο τα κάγκελα, αλλά όλη η μηχανή είναι στερεωμένη πάνω στο μοτέρ! (Το ίδιο και τα πλαϊνά καπάκια των βαλβίδων που είναι όχι μόνο στερεωμένα στο μοτέρ, αλλά και στους κυλίνδρους τους ίδιους με τα πιστόνια!

)
Εν τέλει, άλλο προστατεύουν τα προστατευτικά των κυλίνδρων, άλλο τα κάγκελα.
Όσο για τη μόδα, ναι είναι μόδα, εδώ και καμμιά 70αριά χρόνια!
ΥΓ. Για να σου φύγει η απορία πάντως και να μην σου λέει ο καθένας μας ότι θέλει, δες μόνος σου που βιδώνουν τα προστατευτικά κάγκελα και που τα προστατευτικά των κυλίνδρων. Τράβα τους και καμμιά γερή κλωτσιά να καταλάβεις τι είναι αυτό που θα τραβήξει το ζόρι σε τυχόν πτώση...