23-05-2013, 15:53
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: R 1200 ADV '10
|
|
Απάντηση: Να σας πω τι βίωσα σήμερα!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS
Ένα θα πω και το κάνω για μένα και μόνο. Το κάνω λόγω του ότι είναι ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΚΟ να λέμε διάφορα για τους admins του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ forum. Υπάρχουν δύο άνθρωποι, ο Νίκος και ο Δημήτρης, που έχουν θυσιάσει χρόνο και χρήμα για να φτιάξουν μία παρέα που σε αντίθεση με αυτά που δυστυχώς μας επιβάλλουν οι συνθήκες στην χώρα μας, να περνάει καλά. Και όχι μόνο να περνάει καλά η παρέα, αλλά και να έχει και πολλά υπέρ, (καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία, αξεσουάρ, κλπ κλπ). Τα παιδιά με επάγγελμα τελείως άσχετο με τις μηχανές, δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να κερδίσουν από αυτήν την προσπάθεια, παρά μόνο την ηθική ευχαρίστηση να μας βλέπουν να χαμογελάμε. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι σήμερα. Άνθρωποι που γουστάρουν να βλέπουν τους άλλους να χαμογελάνε. Μου έκανε εντύπωση στην κοπή της πίτας στην Ερέτρια, που όταν πήρα την λίστα με τα ονόματα για την κλήρωση των δώρων, είδα τα ονόματα του Λεοντόκαρδου και του Δημήτρη σβησμένα. Όταν έψαξα να δω τι παίζει, μου είπαν ότι τα σβήσαν μόνοι τους. Δεν θέλανε τα παιδιά ούτε δώρο να διεκδικήσουν ούτε τίποτα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων κλπ. Κατά καιρούς έχουμε κάνει συζητήσεις για την συμπεριφορά κάποιων στο forum, και βλέπω από την πλευρά τους μια διάθεση να τους υπερασπίζονται ΟΛΟΥΣ λες και τους ξέρουν χρόνια. Αν αρχίσω να λέω περιστατικά δεν τελειώνω ούτε αύριο. Φυσικά η λέξη διαγραφή ή μπανάρισμα, σε αντίθεση με άλλα forums, τους είναι μάλλον, και κακώς κατά την γνώμη μου, άγνωστη. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, τους κατηγορούν κάποιοι τώρα... Και δεν μιλάω για τους mods, που και αλλάζουμε και μπορεί να έχουμε και προηγούμενα με κάποιους. Μιλάω για τον Δημήτρη και τον Νίκο. Έπρεπε να μπορούσατε να ακούσετε τις συμβουλές που μας δίνουν για την συμπεριφορά μας εδώ μέσα. Έπρεπε να μπορούσατε μόνο να ακούσετε. Πολλές φορές σκέφτηκα "μα ρε φούστη μου, με κανέναν δεν νευριάζουν αυτοί? Για όλους έχουν κάποια δικαιολογία??".
Αυτούς λοιπόν θέλουν να τους στείλουν στον εισαγγελέα... Α ρε Ελλαδάρα αθάνατη. Α ρε Ελλαδάρα τι υλικό κουβαλάς... 
Υ.Γ. Τα έγραψα αυτά, όχι γιατί τα παιδιά χρειάζονται δικηγόρο, αλλά γιατί έτσι γουστάρω εγώ.
|
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, οι Άνθρωποι αυτοί έχουν δώσει και τη ψυχή τους για αυτό το Forum και το λέω αυτό από προσωπική μου εμπειρία όπου τους είχα προτείνει να στείλω κάποιο χρηματικό ποσό για να καθαριστή κάποιο σχολείο με παιδάκια με ειδικές ανάγκες εάν θυμάμαι καλά διότι λόγω απόστασης (Κέρκυρα) δεν μπορούσα να προσφέρω κάποια εργασία και ευγενικά το αρνήθηκαν. Όχι λοιπόν να κατηγορηθούν κιόλας
Ευχαριστώ !!!
|