Θέμα: Κλοπη...
View Single Post
  #29  
Παλιό 25-05-2013, 11:02
Αχιλλεας Ο/Η Αχιλλεας βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2013
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Μηνύματα: 12
Προεπιλογή Απάντηση: Κλοπη...

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Διαβάζοντας τα παρακάτω θα θέλαμε να σκεφτείτε αν , και κατά πόσο καλό κάνουμε και στους ίδιους μας τους εαυτούς με το να παραμένουμε άπραγοι με κάποιες συμπεριφορές και πολιτικές. Θα θέλαμε την απόλυτη προσοχή σας. Έχετε αναρωτηθεί:
1. Για πιο λόγο τα κλεφτρόνια έχουν τόση πολύ δουλειά και για πιο λόγο εμείς πρέπει να ανησυχούμε τόσο πολύ για την περιουσία μας.
2. Για πιο λόγο ασφαλίζουμε την περιουσία μας όταν οι κλέφτες μπορούν να δρουν ανενόχλητοι κλέβοντας και ένα μέρος του εαυτού μας.
3. Για πιο λόγο βάζουμε συναγερμούς κλειδαριές έχουμε φυλασσόμενους χώρους όταν τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει τους κλέφτες να τα παίρνουν και με μεγάλη ευκολία μάλιστα.
Εδώ είναι κάποιες απαντήσεις που πιθανόν δεν θα αρέσουν σε πολλούς αλλά η αλήθεια πάντα πονά.
Όταν χαλάσει το αμάξι ή η μηχανή ποιος πάει και βάζει γνήσια ανταλλακτικά έστω και ιμιτασιόν ΛΙΓΟΙ σου λέει ο μάστορας για ένα ανταλλακτικό π.χ. φανάρι 200 ευρώ γνήσιο, 130 ευρώ ιμιτασιόν, 50 μεταχειρισμένο άρα όλοι λένε εννοείται μεταχειρισμένο για πιο λόγο να δώσω περισσότερα από ότι είναι ανάγκη ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ διότι:
• Πόσα ατυχήματα υπάρχουν και πόσες αποσύρσεις οχημάτων ώστε να προκύπτει τόσο μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών και με τόσο μεγάλη γκάμα μοντέλων και ανά έτος.
• Πόσες εισαγωγές μπορεί να κάνουν οι εταιρίες ανταλλακτικών για να καλύψουν την αγορά. Οι μαντράδες ΠΑΝΤΑ έχουν ότι και αν ζητήσεις πως γίνεται αυτό δεν τους συμφέρει να έχουν ανταλλακτικά για τόση ευρεία γκάμα μοντέλων και οχημάτων άρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Μήπως κάθε φορά που επιλέγουμε να πάρουμε μεταχειρισμένο ανταλλακτικό κρατάμε ζωντανή μια παράνομη αγορά διότι σήμερα παίρνω εγώ ανταλλακτικό από το κλεμμένο όχημα το δικό σου αύριο θα πάρεις εσύ από το δικό μου όμως και οι δυο θα έχουμε τα οχήματα μας κλεμμένα.
Όταν μας κλέβουν οι επαγγελματίες και όχι οι περιστασιακοί έχουν μαζί τους γνώστες ηλεκτρονικών κλειδαριών και μηχανών άρα το θέμα είναι να μην αποφασίσουν να κλέψουν το όχημα μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους σταματήσει κανείς με οποιοδήποτε μέσο πρόληψης διότι για κάθε πρόβλημα έχουν την λύση.
ΑΡΑ: η λύση είναι μια ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ αγνώστου προελεύσεως ανταλλακτικά ΜΗΝ πηγαίνετε σε μάστορες που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
Reply With Quote