Θέμα: Κλοπη...
View Single Post
Παλιό 25-05-2013, 13:10
Giannme Ο/Η Giannme βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Χανιά (Κρήτης)
Μoto: Bmw R1200Gs '08
Προεπιλογή Απάντηση: Κλοπη...

Συμφωνώ με όσα γράφει ο Αχιλλέας, σίγουρα θα επέλθει μείωση της ζήτησης άρα ακόμα και αν δεν επέλθει εξαφάνιση του φαινομένου θα επέλθει τρομερή μείωση. Έχω και 2 άλλες παρατηρήσεις να κάνω: 1) σε μήνυμα του στο παρόν νήμα συμφορουμιτης αστυνομικός έγραψε οτι θα το πει σε συναδέλφους να έχουν το νου τους. Πολύ θετική ενέργεια αλλα εκφράζω την απορία σε τέτοιες περιπτώσεις "φρέσκιας" κλοπής δεν δίνονται πανελλαδικά τα στοιχεία προκειμένου για ενα λογικό διάστημα να υπάρχει εγρήγορση μήπως τυχόν βρεθεί κατι. Εγω θα πρότεινα και έλεγχο οποιασδήποτε μοτοσικλέτας με παρεμφερή εμφάνιση .. 2) πόσο πίσω ειναι οι συναγερμοί-αντικλεπτικά σε εξέλιξη ώστε το καθε μέσης εξέλιξης κλεφτρονι( δεν μπορει να έχουν μαζευτεί οι κορυφαίοι του κόσμου να κλέβει τη μοτοσυκλέτα με μοναδική εύκολία αρκεί να το αποφασίσει - και μιλάω και για τις εταιρείες παραγωγής μοτοσικλετών πχ BMW που χάνουν και χρήματα απο την ύπαρξη τόσων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αλλα και τις μουοσυκλετες που χάνονται απο το σέρβις - ανταλλακτικά αφου πολλοί δεν ειναι δυνατόν να προβούν σε αγορά αντικατάστασης .. ( ειδικά ακριβών μοντέλων όπως BMW ) . Τέλος μια διαπίστωση, ξέρω οτι ειδικα στην Αθήνα υπάρχουν συγκεκριμένα συνεργεία -γειτονικά που ανα πάσα στιγμή βρίσκεις οτι θέλεις για συγκεκριμένα μοντέλα .. Αυτοί λοιπόν ειναι που ξέρουν το που θα βρουν αυτο που ψάχνουν άρα ίσως αν κάποιος είχε την όρεξη να ασχοληθεί θα μπορούσε διαδοχικά να ξετυλιξει ενα κουβάρι με ενδεχομένως κάποια αποτελέσματα .. Καλή επιτυχία Αχιλλέα στην αναζητηση σου. .
Reply With Quote