25-05-2013, 15:41
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Τι είναι αυτά φίλε Ναπολέοντα;!
παρακολουθώ μέρες τα γραφόμενά σου και δε βγάζω άκρη!
Ας τα πάρουμε ένα ένα!
Στο θέμα που λες για το μήνυμα στο φίλο gptjet, δεν ξέρω αν έστειλες στον άνθρωπο πμ, ξέρω όμως ότι ποστάρισες ακριβώς αυτό που λες εδώ :
http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...58/index2.html, ποστ 11. Κι από ότι βλέπεις δεν έχει διαγραφεί τίποτε. Οσο για τα πμ, κι εγώ έχω γίνει μπίλιες μερικές φορές εδώ, κανένας δε μου διέγραψε πμ, δεν νομίζω άλλωστε ότι έχει κάποιος τη δυνατότητα να το κάνει. Και πίστεψέ με, αν γινόταν θα γινόταν κατά κόρο και θα είχε βγει στη φόρα προ πολλού. Ακόμη και σήμερα, μετά τα δικά σου γραφόμενα, δεν έχει βγει άλλος να ισχυριστεί τέτοιο πράγμα.
Διαμαρτύρεσαι και δικαίως ότι ο Πασχάλης σε αποκάλεσε γραφικό, όταν ο ίδιος εσύ δεν αντέδρασες όταν έγινε http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%C...A%CE%B9-40686/ , ποστ 10, και τώρα μέμφεσαι το Δημήτρη ( Αρκάς ) ότι δεν τον επανέφερε στην τάξη. Ας τον μαμούσες ο ίδιος τη στιγμή που το έγραψε! Δεν είναι ο νηπιαγωγός μας ο Δημήτρης, ούτε ο Νίκος ( Λεοντόκαρδος ).
Ποιά υπηρεσία τηλεμάρκετιν ρε φίλε; Και γιατί δε δόθηκαν τα στοχεία άλλων 7.000 μελών και τα δικά μου;! Και να μας στείλουν διαφήμιση ως μέλη μοτοφόρουμ για τι;! προβιά να βάλουμε στη σέλλα;! Επίσης μην ξεχνάς ότι έχει όλα τα στοιχεία σου στο προφίλ σου, ονοματεπώνυμο και κινητό και σταθερό τηλέφωνο. Φίλε μου κι εγώ επαγγελματίας είμαι, λες να δίνω τα στοιχεία των ασθενών μου, που έχω και ποιό ευαίσθητα δεδομένα σε τρίτους;!
Αμ το τελευταίο;! Εμπόριο αφορολόγητων προϊόντων! Συγγνώμη Νάπο μου, τι ακριβώς λες; Αν εννοείς τις προσφορές από μέλη σε μέλη, ιδίως στους δύσκολους καιρούς που όλοι ζούμε....δεν έχω σχόλιο. Αντιλαμβάνεσαι ότι δε γίνεται να σχολιαστεί σοβαρά!
Κάποια στιγμή αποκάλεσες κάποιους εδώ μέσα μεσάζοντες και προφανώς αναφερόσουν στους ιδιοκτήτες του φόρουμ. Φίλε Νάπο αυτό είναι άσχημη κατηγορία κι ανυπόστατη κι αν τα παιδιά θελήσουν να σε κυνηγήσουν σε βλέπω να το αποχωρίζεσαι το ΝΤ.
Εν κατακλείδι φίλε μου ξεροκέφαλε Πρεβεζάνε, έχεις λάθος σε αυτά που γράφεις, με αγάπη σου ζητάω να τα ξανασκεφτείς, να ανακαλέσεις ανυπόστατες κατηγορίες και να πάει η ζωή παρακάτω.
Εχοντας περάσει κι εσύ εδώ μέσα όμορφες στιγμές μην τα κάνεις όλα π........,
αν μη τι άλλο δεν έχεις δίκιο! Κι αν θέλεις να φύγεις, φεύγεις. Οι Δημήτρης και Νίκος σου έδωσαν την ευκαιρία, όχι να απολογηθείς, αλλά να πεις την άποψή σου. Αν τελικά αυτή είναι που έγραψες, τότε φίλε κακώς καθόσουν τόσα χρόνια.....Κακές στιγμές υπάρχουν και θα υπάρξουν, δεν ακυρώνουν όμως αυτό που εγώ τουλάχιστον αρκετές φορές έχω περιγράψει ως "δεύτερο σπίτι μου".
Στα γράφω γιατί θλίβομαι Ναπολέοντα!
Ο φίλος σου Γιάννης!
Last edited by ortho; 25-05-2013 at 15:47.
|