View Single Post
Παλιό 25-05-2013, 17:38
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον σουηδικό Παράδεισο: Τριήμερο πρωτοφανών ταραχών στην Στοκχόλμη

Αντε και στα δικά μας.....

Σκληρές συγκρούσεις ξέπασαν την νύχτα που πέρασε για έκτη συνεχή βραδιά, στην Στοκχόλμη, μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και των σουηδικών δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να καούν δεκάδες σπίτια, κρατικά κτίρια και αυτοκίνητα στα περίχωρα της Στοκχόλμης.

Η σουηδική αστυνομία μετέφερε νέες δυνάμεις από το Γκέτεμποργκ και το Μάλμε, αλλά στάθηκε και πάλι αδύνατον να ελεγχθεί η καταστροφική μανία των μουσουλμάνων στην μεγάλη τους πλειοψηφία που έχουν καταλάβει τα περίχωρα της Στοχόλμης και σε τουλάχιστον δύο μεγάλες συνοικίες αποτελούν πλειοψηφία (η πολιτική μετανάστευσης της Σουηδίας επέτρεψε να φτάσει το ποσοστό των μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας στο 15% επί του συνολικού αριθμού των κατοίκων αυτής της χώρας του βορρά.

Η ένταξή τους στην σουηδική κοινωνία που έχει εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα, ήθη και έθιμα, αποδείχθηκε αδύνατη, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή τους, αρχικά, την αδυναμία εύρεσης εργασίας και την αυτόβουλη γκετοποίησή τους, πράγματα, δηλαδή που ισχύουν και για την Ελλάδα..

Οι ταραχές επεκτάθηκαν από χθες το βράδυ και στην πόλη Έρεμπρο που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα δυτικά της Στοκχόλμης, όπου μουσουλμάνοι έκαψαν ένα σχολείο και δεκάδες αυτοκίνητα.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ μέσω της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Στοκχόλμη εξέδωσαν ταξιδωιτική οδηγία πος τους υπηκόους τους να αποφεύγουν την επίσκεψη στην Στοκχόλμη τις ημέρες αυτές, καθώς ουδείς γνωρίζει αν οι περισσότερο από 1 εκατομμύριο μετανάστες θα ηρεμήσουν ή η βία θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις.

Οι ταραχές ξεκίνησαν την Κυριακή του βράδυ όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν 68χρονο μετανάστη που κρατούσε μαχαίρι και απιλούσε να σκοτώσει έναν Σουηδό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Στοκχόλμη καίγεται από τους μουσουλμάνους - Επεκτάθηκαν οι συγκρούσεις και σε 2η πόλη | DefenceNet.gr

Η πολυπολιτισμικότητα δεν τσουλάει. Το λάδι με το νερό δε γίνονται ένα. Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι ούτε ρατσιστής ούτε ξενοφοβικός, αλλά η κατάσταση στη χώρα μας θα γίνει κάποια στιγμή και δι' ασήμαντον αφορμή επικίνδυνη. Δεν έχουμε την ίδια κουλτούρα με τους μουσουλμάνους, δεν αφομοιώνονται.
Οι μουσουλμάνοι που κάνουν τα επεισόδια στη Σουηδία, τα προηγούμενα χρόνια στη Γαλλία, αυτοί που έσφαξαν μέσα στο δρόμο τον Αγγλο στρατιώτη δεν ήταν καν σαν τους δικούς μας, είναι δεύτερης και τρίτης γενιάς και βιώνουν ούτως ή άλλως τον αποκλεισμό. Αναφέρονται σε μιά άλλη πατρίδα πέραν αυτής που τους μεγάλωσε. Δεν ξέρω τελικά αν είναι Ελληνας όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας....( όχι όμως αυτής της Ρεπούση ). Κι ας μην ξεχνάμε και τον Τσενάι. Οποιος δεν ξέρει ποιός ήταν/είναι ή δε θυμάται να το ψάξει...

Να συμπληρώσω ότι έκανα το σχόλιο μου πάνω στην είδηση και δε θα συμμετάσχω σε τυχόν κουβέντα, σίγουρα κάποιοι θα διαφωνούν μαζί μου κι είναι φυσικό και θεμιτό και δε διεκδικώ αλάθητο, αλλά έχει περάσει για μένα ο καιρός της αντιπαράθεσης. Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης μηχανής και γι'αυτό ιδιαίτερα χαρούμενος! ( τελείως άσχετο )

Reply With Quote