Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...
χαιρομαι που καταλαβαν 4εις ¨η 5 μεχρι τωρα........
Εξηγηση ομως τι καταλαβαν δεν εδωσαν...........ουτε αυτοι που βιωσαν απο μεσα αποπειρες αυτοκτονιας.
Η ανθρωπια αγαπητοι συναδελφοι, που λυπαστε κι ολας, φαινεται-δειχνεται κι εφαρμοζεται πρωτου διαπραχθει το ''εγκλημα''.
Εσεις τι κανατε λοιπον για να σωθουν αυτοι οι ανθρωποι τους οποιους σημερα τους λυπαστε νεκρους? το ''δεν τους ηξερα'' και ''δεν ακουσα'' δεν ειναι δικαιολογια. Οι ανθρωποι αυτοκτονουν ¨η αποπειρονται να αυτοκτονησουν εξαιτιας της 'αδικης'' κοινωνιας της οποιας ειστε μελη. /στο ''αδικη'' κολλανε τα παντα που αφορουν την κοινωνια, απο μια βρισια μεχρι την σημερινη κριση που θεωρειτε οτι φταιει για τις αυτοκτονιες.
Εσεις αγαπητοι συναδελφοι που βιωσατε αποπειρες ¨η τελεσμενες αυτοκτονιες ΜΕΣΑ στην οικογενεια σας τι κανατε για να μην φτασουν στην αποπειρα οι δικοι σας ανθρωποι? Οπωσδηποτε οχι πολλα.......ναι ξερω κανατε τα παντα, αλλα το ''παντα'' το δικος σας δεν ηταν αρκετο για τον αυτοχειρα, αρα δεν κανατε τα ''παντα'' που χρειαζοταν εκεινος.
Ποσταρετε στοιχεια και δεν ξερετε ουτε σε ποιους αναφερονται ουτε και σε τι αναφερονται......ποσοι ηταν ανεργοι παραδειγματος χαριν που θα ηταν μια σοβαρη ενδειξη οτι φταιει η κριση, αντ' αυτου οι ''καλουντες'' ανεργοι ερμηνευτηκαν ως ποσοστο τελεσμενων αυτοκτονιων που κατεληξαν σε θανατο.
Τι καταλαβατε λοιπον?
ο ''siraxanz'' ζηταει την τιμωρια μου απο την διοικηση για τις αποψεις μου, που εκφραζω ελευθερα δημοσια και χωρις να φοβαμαι τις συγκρουσεις, και οταν του ζητω να μου το εξηγησει οχι μονον δεν το κανει αλλα βλεποντας οτι βοηθεια δεν ερχεται (και γιατι να ερθει ελευθερα εκφραζομαι χωρις να βριζω) βαζει στο παιχνιδι της ''βοηθειας'' τους συμφουρμιτες εκ των οποιων 5 δηλωνουν οτι καταλαβαν........
Τι καταλαβαν δλδ?
Ναι, ειμαι σκληρος πραγματιστης και δεν ζω στα συννεφα αλλα στην σκληρη ποραγματικοτητα. Οπως δεν λυπαμαι τον μεθυσμενο που σκοτωνεται με το αυτοκινβητο του αλλα θα λυπηθω βαθυτατα για τον αθωο που σκοτωσε στον δρομο ετσι ακριβως δεν λυπαμαι και τους αυτοχειρες, και ο μεθυσμενο οδηγος και ο αυτοχειρας πηραν τις αποφασεις τους και τις εκαναν πραγματικοτητα και εμενα δεν μου πεφτει λογος.
|