Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Μια και το θέμα είναι σοβαρό και όποιος έχει άποψη την καταθέτει,παίρνω το θάρρος να καταθέσω και γω τη δική μου.
Έχω διαβάσει και εγώ όλα τα θέματα και έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα. Όλοι έχουμε τα δικά μας κουμπιά και όταν κάποιος μα τα πατήσει γινόμαστε πυραυλάκια.
Με όλο το σεβασμό στον Napo , φαίνεται πως το σχόλιο περί γραφικότητας τον έκανε πύραυλο.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχουν οι άνθρωποι είναι πως όταν ξεστομίσουν μια κουβέντα δύσκολα την παίρνουν πίσω.
Δε ξέρω αν τι θα κάνει και αν θα επιστρέψει ο Napo ανακαλώντας. (Δε με αφορά κιόλας). Εκείνο όμως που ξέρω καλά είναι πως κάθε μαγαζί πρέπει να έχει διάπλατα και τις 2 πόρτες του ανοικτές. Αυτήν της εισόδου αλλά και αυτήν της εξόδου.
Αν θέλει να φύγει ένα μέλος, ας φύγει.Στο καλό και καλή ζωή. Μου φαίνεται περιττό να τον παρακαλάει όλη η παρέα να μη φύγει, ή έστω να τον ανακαλεί στην τάξη και τη λογική. Άσχετα με το ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που θέλει να φύγει, ας φύγει αφού το ζήτησε(ή το υπονόησε με τις πράξεις του). Αν ποτέ στο μέλλον θελήσει να επανέλθει το ξαναβλέπει η ομάδα (το μαγαζί- το φόρουμ - κλπ)με βάση τις πολιτικές του πάνω στο θέμα της επανένταξης.
Υ.Γ. Τα περί καταγγελιών όπως και το ακριβές περιεχόμενο τους, που δεν έχω λόγο να επαναλάβω ,με κάνουν και χαμογελώ . Μου επιβεβαιώνουν απλά πόσο πυραυλάκι έγινε στα αλήθεια αυτός που τα ξεστόμισε. Και στο τέλος τέλος δικό του το πρόβλημα. Σιγά μη το κάνω δικό μου.
Καλό βράδυ και καλή αυριανή σε όλους μας
Last edited by DoctorAbo; 27-05-2013 at 00:16.
|