View Single Post
Παλιό 27-05-2013, 10:08
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...

Που αφησα το θεμα και που το βρηκα...χαμος για αλλη μια φορα...

@ GeorgeP, μαμακια μου μπερδεψα την π...α με την βουρτσα...στο σχολιο μου στις 21-05...
θα μεινω στο
"Ενδεικτικό είναι ότι το 2011 κατέγραψε αύξηση κατά 26,52% σε σχέση με το προηγούμενο έτος με τον απόλυτο αριθμό να είναι ο υψηλότερος κατά τα τελευταία 50 χρόνια!" που για μενα...σημαινει οτι 26,52% περισσοτεροι "αδυναμοι" συνανθρωποι μας αυτοκτονησαν...γιατι αραγε...μηπως (σιγουρος ειμαι αλλα λεμε τωρα) οι συνθηκες οπως διαμορφωνονται "βοηθανε" την ολη κατασταση...???

Απο εκει και περα...

το θεμα αυτοκτονιων ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ λεπτο και δεν πιστευω οτι του αρμοζει μια αντιμετωπιση του τυπου οποιος αντεχει οι αλλοι να πανε να πεθανουν...
Αλλωστε για αυτο ο κοσμος εφυγε απο τις ζουγκλες και κατοικει σε κοινωνιες...

προσωπικα το θεμα της αυτοχειριας το θεωρω ακραια πραξη χωρις ουσιαστικα να λυνεις το προβλημα αλλα ισα ισα να δημιουργεις περισσοτερα στην οικογενεια σου και στον στενο σου περιγυρο...προσωπικα με βρισκει καθετα αντιθετο...ειναι περα απο τα πιστευω μου...αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο "δυνατοι" σε μια κοινωνια...

αλλα δεν μπορω να μην συνιπολογισω την απογοητευση που μπορει ενας αυτοχειρας να εχει νιωσει για να προβει σε κατι τετοιο ή τα αδιεξοδα τα οποια τον φερνουν σε αυτη την κατασταση...θα μου πεις αλλοι αντεχουν και δινουν μαχες (ισως και πιο σκληρες) καθε μερα...και παρολα αυτα δεν αυτοκτονουν...

το προβλημα ειναι οτι πλεον πολλα στην καθημερινοτητα φανταζουν αδιεξοδα...και αυτο ολο και περισσοτερο πιεζει τους "αδυνατους", εγω θα ελεγα τους περισσοτερο ευαισθητους ανθρωπους...

Γενικοτερα θα ελεγα οτι απο την στιγμη που μιλαμε για ανθρωπους οι χαρακτηρισμοι οφειλουν να ειναι πιο προσεκτικοι και ανθρωπινοι...

Καλημερα...

Last edited by asotosios; 27-05-2013 at 10:16.
Reply With Quote