View Single Post
Παλιό 27-05-2013, 11:56
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3
Προεπιλογή Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ για το "να είσαι καλά" και το "καλημέρα".
Αντεύχομαι μάλιστα!!!!

Θεωρείς πως είμαι "παντογνώστης", όταν καθημερινά, σχεδόν όλοι εκφράζουν την άποψή τους που θεωρούν σωστή με κάθε τρόπο και σε κάθε θέμα... Εγώ γιατί δεν έχω αυτό το δικαίωμα κατά την γνώμη σου;;;;;
Δεν νομίζω να έβρισα κάποιον συμφορουμίτη, αντιθέτως υπερασπίστηκα κάποιον που γνωρίζω. Όσο για την άποψή του, βλέπω αρκετή αποδοχή. Και ο peterv και ο asotosios, δέχονται σαν σωστή αντιμετώπιση την στάση του απέναντι στα προβλήματα και επισημαίνουν μόνο την πιθανή αναλγησία του. Όμως όσοι τον γνωρίζουν, είναι σίγουροι για το αντίθετο. Άλλο προσπαθεί να εξηγήσει ο Γιώργος και μετά από όλη την (όχι και τόσο ευγενική) πίεση είναι φυσικό να αρπάζεται περισσότερο. Εστιάζει στην θεώρηση του προβλήματος, αλλά εσείς ξομπλιάζεται τα γραφόμενα του (προφανώς γιατί διαφωνείται με την πολιτική του άποψη) και θέλετε να τον παρουσιάσεται ως πιθήκι που γυρνάει με μαύρα ρούχα τις νύχτες και σφάζει ανήμπορους...

Αν θέλεις λοιπόν ξεκαθάρισε με ποιές απόψεις διαφωνείς, ποιές θεωρείς "ξερόλικες" κλπ και άσε τις σάλτσες με τους θανάτους, τις βενζίνες και τα λοιπά κουραφέξαλα.
Κατά τα άλλα, όπως καταλαβαίνεις δεν καίγομαι για την "αναγνώρισή" από σένα, απλά όταν μου μιλάς να μιλάς όπως, τουλάχιστον, σου μιλάω.
1,ΟΝ σου μιλαω ευγενεστατα σε σχεση με την δικια σου αντιμετωπιση στο προσωπο μου.,.,
2. ΟΝ ψαξε διαβασε ολα τα ποστ να δεις να περνω θεση υπερ η κατα καποιου.,.,η αναφορα μου εγινε σε ολους
και οχι ειδικα σε εσενα
αφου διαβασεις λοιπον ολα τα ποστ η θα εχεις το θαρρος να ζητησεις δημοσια συγνωμη η θα σε παρακαλουσα να μην ξανααναφερθεις σε εμενα απλα με την σιωπη σου!!!!!!!!

ευχαριστω!!!!!!!
Reply With Quote