View Single Post
Παλιό 27-05-2013, 12:54
cover Ο/Η cover βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Νεα Σμυρνη
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...

Αγορια χαλαρωστε...
Καθε ανθρωπος περναει το δικο του γολγοθα και εμεις οι απ οξω απο τον χορο δεν ξερουμε ουτε τα μισα.
Ουτε τα μισα απο τα προβληματα. Ουτε τα μισα απο την ζωη...

Εγω ασχολουμαι με μενα, πως να ειμαι εγω καλα απο αποψη ζωης κ υγειας, προκειμενου να μπορεσω να υπαρχω ΜΟΝΟ για την οικογενεια μου. Φανταζομαι οτι αν ολοι μας καναμε κατι αντιστοιχο τοτε θα ημασταν πολυ καλυτερα!
Αυτοχειρες ή μη, οικογενειαρχες ή εργενηδες, τζογαδοροι ή μπεκρηδες, αυτοκινητακηδες ή μηχανοβιοι, γκαζιαριδες ή ταξιδιαρηδες... ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα στην ζωη και στον θανατο απλα ισως ακομα δεν εχουν βρει το νοημα να ειναι συνεχεια και πραγματικα ΖΩΝΤΑΝΟΙ...

Εμενα μου φτανει οταν εχω καποιο προβλημα (δεν παιρνει μπροστα η μπουμπου - παλι εφτασε τα 10000 χλμ και θελει σερβις - πωπω τι γκομενα ειναι αυτη και εγω ειμαι παντρεμενος - παλι χαλασε η σκουπα - παλι θελει βαψιμο το σπιτι - παλι αρρωστα τα παιδια - παλι γκρινια - κτλ κτλ κτλ), μου φτανει λοιπον οταν γυρισω στο σπιτι να δω την ΠΡΟΣΜΟΝΗ & ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...
Μονο αυτη η ανιδιοτελης αγαπη με κανει και ξεπερναω τα προβληματα ειτε μενω στην Αθηνα ειτε στην επαρχια ειτε στον μαγικο κοσμο του Οζ....

Ισως καποιοι δεν εχουν βρει το νοημα τους. Ισως εχουν κανει λαθος επιλογες που δεν μπορουν να κανουν πισω, να τις παρουν πισω ή ακομα και να διορθωσουν τα λαθη τους.

Αλλωστε οπως ειχε πει και καποιος πολυ σοφος 'ειναι ευκολο να πεσεις αλλα η μεγαλη μαγκια ειναι να βρεις δυναμη και κουραγιο να σηκωθεις...'

Συγνωμη αν γινομαι γραφικος ή πολυ κλαψιαρης ή ρομαντικος ή δακρυβρεχτος αλλα πραγματικα μεσα απο την καρδια μου αυτα τα μικρα πραγματα με χαροποιουν.

Ευχαριστω που με ακουσατε...

Πανος
Reply With Quote