View Single Post
  #66  
Παλιό 27-05-2013, 17:52
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Μηνύματα: 4,585
Προεπιλογή Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Παναγιώτη,
νομίζω, επαναλαμβάνω... νομίζω, πως ίσως δεν πρέπει να γινόμαστε αδιάκριτοι και να "σκαλίζουμε" την ζωή ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε. Πόσο μάλλον όταν κατέληξαν με τέτοιο ιδιαίτερο τρόπο.
Έτσι θα δικαιολογούσαμε και την ειρωνία του συμφορουμίτη!!
Το θέμα αυτό ξεκίνησε με τον σχολιασμό μεν των αυτοκτονιών, συνδεδεμένες όμως με την πρόσφατη οικονομική κρίση.
Όσο κι αν ο καθένας έχει τις απόψεις του, καλό είναι να αποφύγουμε την εξατομίκευση των θανόντων, αφού έτσι δύσκολα θα αποφευχθούν τουλάχιστον, άκομψα σχόλια γύρω απ' την προσωπική τους ζωή.
Γιάννη διάβασέ το, γι αυτούς τους ανθρώπους που περιγράφονται παρακάτω μιλάμε:
Εντούτοις, διανύουμε την εποχή που ούτε για τους ψυχικά υγιείς δεν είναι δεδομένη μια θέση εργασίας και μια υγιής κοινωνική ζωή . Ζούμε την εποχή των αυτοκτονιών,του φόβου, του ρατσισμού και του στιγματισμού. Αυτή η εποχή είναι διπλά δύσκολη για τους ανθρώπους που είναι αντιμέτωποι με την ίδια τους την ψυχή και το μυαλό, με τον εαυτό τους. Δυστυχώς η κρίση έχει ως πρώτα μεγάλα θύματα τους πιο αδύναμους και οι ψυχικά ασθενείς είναι μεταξύ αυτών. Κι αυτό είναι το αληθινό στίγμα. Το στίγμα για τον πολιτισμό μας και την ανθρωπιά μας καθώς θυσιάζονται οι πάντες και τα πάντα στο βωμό της τρέλας του κέρδους.
Reply With Quote