Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS
Παρακολουθώ αυτό το νήμα, όχι από κατινίστικη διάθεση για τις λογομαχίες σας, ούτε για να σας κρίνω σαν άτομα. Δεν πιστεύω πως είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνω αυτό... Απλά είδα κάτι άλλο μέσα από αυτές τις συζητήσεις, όσο και αν οξύνθηκαν τα πνεύματα κάποιες στιγμές...
Είδα ανθρώπους εδώ μέσα, σκεπτόμενους, με συγκροτημένο λόγο, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί τους. Είδα ανθρώπους με πολλή συσωρρευμένη ενέργεια, που ήθελαν να τα πούνε δημόσια. Είδα ανθρώπους που έχουν να πουν κάτι, ανεξαρτήτως αν εγώ συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί τους και που φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Τέτοιους ανθρώπους βλέπω πολλούς και έξω από το forum μας. Και σκέφτομαι τώρα εγώ... Τι ωραία που θα ήταν, όλη αυτή η ενέργεια, ενωμένη, να "έβγαινε " κάπως αλλιώς. Και όλη αυτή η σκέψη, να είχε σαν σκοπό να αλλάξουμε τα πράγματα, έστω λίγο, στην χώρα μας... 
Συγνώμη που μπήκα "σφήνα" στις συζητήσεις σας, αλλά ήθελα να τα πω...
|

Αυτό λέγεται πολιτική!!!!!!
Να μας λες κατίνες και να νοιώθουμε ευτυχείς!!!!!!
Λοιπόν φίλε μου, επειδή και το φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, πολύ σωστά βλέπεις κι εδώ ότι και παντού. Γιατί όμως ανησυχείς πως δεν κάνουν όλοι ότι μπορούν για να βελτιώσουν τη χώρα μας;;; Είναι δυνατόν κάποιος να έχει ολοκληρωμένη άποψη και να μην την εφαρμόζει;; Αν όπως σωστά είπες μπορεί και να διαφωνείς, ίσως εκεί να βρίσκεται το κουμπί... Άλλωστε είπαμε μια ομάδα παίζει σωστά όταν φέρνει αποτέλεσμα (όχι με κάθε τρόπο, μην αρχίσετε πάλι τα σπαρτιάτικα!!). Εκ του αποτελέσματος μπορείς να κρίνεις ποιός περπατάει σε σωστό δρόμο και ποιός στα τυφλά!!!!
Όπως και να 'χει οι παρέες εδώ είναι πολλές και κατά καιρούς ενδιαφέρουσες...