View Single Post
Παλιό 28-05-2013, 10:00
spitiko Ο/Η spitiko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Στα Χανιά της Κρήτης
Μoto: Tiger 07 abs
Προεπιλογή Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα
Εγω με την σειρά μου θα ήθελα να αναφέρω δυο τρία πράγματα μιας και ειχα την τύχη να γνωρίσω απο κοντά τον napo και εχω άποψη για τον χαρακτήρα του
Οταν ένας άνθρωπος σου ανοίγει και την καρδια του αλλά και το σπίτι του δεν πρεπει να χαρακτηρίζεται γραφικός Οταν ένας άνθρωπος έχει υπηρετήσει την πατρίδα απο υψηλά πόστα δεν χαρακτηρίζεται γραφικός
Για να φτάσει ο napo στο σημείο να καταφερθεί εναντίον των ανθρώπων που περνούσε απο το μαγαζί για να πιεί καφέ τότε του πάτησαν το κουμπί του
Ολοι μας αυτή την περίοδο βιώνουμε περίεργες καταστάσεις στην οικογένεια μας στον περίγυρο μας εξ αιτίας της κρίσης
Θα πρέπει να ειμαστε ψύχραιμοι και συνετοί
Να βάζουμε πάνω απο όλα την λογική και οχι τους εγωισμούς μας
Δεν αξίζει να χαλιόμαστε
Ναπολέων μέσα απο εδώ σου κάνω έκκληση σαν φίλος που σε αγαπά και σε εκτιμά δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέσαι για αυτά τα πράγματα
Εδώ στο φόρουμ ειμαστε για να περνάμε καλά σκέψου τι παρέες έχεις κάνει με την τελευταία στο Αγιο όρος τι φίλους έχεις γνωρίσει εδω μέσα που τώρα τους έχεις στεναχωριέσει
Μίλησε με τον Δημήτρη και τον Νίκο να τελειώσει η παρεξήγηση διότι δεν κάνει καλο στην υγεία όλων μας
Περιμένω την ανταπόκριση σου που θα πρέπει να ειναι η λογική ενός ανθρώπου που η πατρίδα του είχε εμπιστευτεί πολλά κατα την διάρκεια της θητείας του στο ναυτικό
Την αγάπη μας την έχεις σύγουρα Ναπολεων
Συν 700cc για συμπαρασταση στο αξιοπιστο του Ναπο.
Reply With Quote