View Single Post
Παλιό 28-05-2013, 19:34
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι ομορφο να ξερεις οτι καποιος θελει το καλο σου σε ευχαριστω που με σκεφτηκες

Θα αρχισω να ψαχνω στις σκιες....

Εσυ συνεχισε τις ομορφες κ επιοικοδομητικες σκεψεις για την κοινοτητα....

Α κ καθε φορα που εκμεταλευεσαι καποια ομαδικη αγορα μην ξεχνας να σκεφτεσαι

ποιος ετρεξε για να εχεις εσυ οφελος....

Αλλωστε υπαρχουν ρητα για ολα τα της ζωης....

Πχ
Φοβου τους υπο σου ευεργετηθεντας
Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση. Είδες ότι ήμουν υπέρ του δέοντος προσεκτικός.

Post σαν το δικό μου ακριβως βοηθάνε να ΜΗΝ υπάρχουν σκιές.
Σκέψου το και εσύ (γιατί δουλεύει και αντίστροφα) την επόμενη φορά που θα ψάξεις μυστηριώδεις συνωμοσίες σε post παμπάλαιων μελών που δηλώνουν (και επαναλαμβάνω αν δεν ήταν σαφές - και τα ονοματεπώνυμα μου έχετε) ότι δεν είναι ενεργοί σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο moto forum στην Ελλάδα και δεν έχουν και καμία εμπορική σχέση με κάποιον σε οτιδήποτε προϊόν αφορά την μοτοσυκλέτα.

Α και το ρητό είναι απολύτως άτοπο στην περίπτωση μου. Αν, ας χτυπήσω ξύλο, σας ζητήσω αίμα (που επίσης ξέρω ότι θα υπάρχει ανταπόκριση, δεν λέω ότι δεν θα υπάρχει) τότε θα μιλάγαμε για κάτι τέτοιο.
Όταν μιλάμε που βρίσκω πχ. λάστιχα με 20 ευρώ διαφορά (και σε αντάλλαγμα ουσιαστικά διαφήμιση για το καλό όνομα του forum - πράγμα που θεωρώ και ηθικό και σωστό, δεν το κατακρίνω) ε είναι λίγο άτοπο να μιλάμε για ευεργεσίες.

Προσπαθήστε να συνεχίσετε το thread (που δεν αφορά εμένα) χωρίς να θεωρείτε υποχρέωση σας να μου "την πείτε", για να μην αναγκάζετε και εμένα να επιστρέφω (είναι γνωστό ότι δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω, έτσι;....).
Reply With Quote