View Single Post
Παλιό 28-05-2013, 20:01
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Που αφησα το θεμα και που το βρηκα...χαμος για αλλη μια φορα...

@ GeorgeP, μαμακια μου μπερδεψα την π...α με την βουρτσα...στο σχολιο μου στις 21-05...
θα μεινω στο
"Ενδεικτικό είναι ότι το 2011 κατέγραψε αύξηση κατά 26,52% σε σχέση με το προηγούμενο έτος με τον απόλυτο αριθμό να είναι ο υψηλότερος κατά τα τελευταία 50 χρόνια!" που για μενα...σημαινει οτι 26,52% περισσοτεροι "αδυναμοι" συνανθρωποι μας αυτοκτονησαν...γιατι αραγε...μηπως (σιγουρος ειμαι αλλα λεμε τωρα) οι συνθηκες οπως διαμορφωνονται "βοηθανε" την ολη κατασταση...???...
Αυτο μεταφρααζεται σε +100 ατομα απο τα 377 της προηγουμενης μετρησης, των ιδιων, που ηταν το 2010.
αλλα γιατι τα συνδεεις με την κριση? υπαρχει στην ερευνα καποιο στοιχειο που να το εξηγει?

Απόσπασμα:
το θεμα αυτοκτονιων ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ λεπτο και δεν πιστευω οτι του αρμοζει μια αντιμετωπιση του τυπου οποιος αντεχει οι αλλοι να πανε να πεθανουν...
Αλλωστε για αυτο ο κοσμος εφυγε απο τις ζουγκλες και κατοικει σε κοινωνιες......
Ο κοσμος αρχισε να αυτοκτονει οταν εφυγε απο τις ζουγκλες κι εφτιαξε κοινωνιες......επιστημονικως τεκμηριωμενο. Ψαξε το.
επισης δεν ειπα ποτε οτι ''οποιος δεν αντεχει να παει να πεθανει'', ειπα οτι δεν λυπαμαι αυτον που αυτοκτονει διοτι ειναι προσωπικη του αποφαση η οποια, οπως ολες οι επι προσωπικου αποφασεις, πρεπει να γινει σεβαστη.

Απόσπασμα:
αλλα δεν μπορω να μην συνιπολογισω την απογοητευση που μπορει ενας αυτοχειρας να εχει νιωσει για να προβει σε κατι τετοιο ή τα αδιεξοδα τα οποια τον φερνουν σε αυτη την κατασταση...θα μου πεις αλλοι αντεχουν και δινουν μαχες (ισως και πιο σκληρες) καθε μερα...και παρολα αυτα δεν αυτοκτονουν.........
αυτο δεν λεω κι εγω? Η απογοητευση ειναι απογοητευση αλλα οχι και να αυτοκτονουμε και καποιοι αλλοι ζωντες να προσθετουν εκ του αυθαιρετου αλλη μιαν αυτοκτονια εξαιτιας της κρισης. Δεν λεω, θα υπαρχουν κι αυτες οι περιπτωσεις αλλα δεν ειναι δικαιολογια για λυπηση προς τους αυτοχειρες, εξαλλου ουτε οι ιδιοι επιθυμουν την λυπηση και το γραφουν σε ολα τα γραμαμτα που αφηνουν ως εξηγηση στους δικους τους.

Απόσπασμα:
το προβλημα ειναι οτι πλεον πολλα στην καθημερινοτητα φανταζουν αδιεξοδα...και αυτο ολο και περισσοτερο πιεζει τους "αδυνατους", εγω θα ελεγα τους περισσοτερο ευαισθητους ανθρωπους...

Γενικοτερα θα ελεγα οτι απο την στιγμη που μιλαμε για ανθρωπους οι χαρακτηρισμοι οφειλουν να ειναι πιο προσεκτικοι και ανθρωπινοι...

Καλημερα...
Δεν εβρισε κανεις κανεναν αυτοχειρα.........
Μεταξυ μας ομως τα καναμε μουσκεμα στους χαρακτηρισμους πραγμα που δεν χρειαζοταν.......
Θα μπορουσαμε να μιλαμε οπως τωρα αλλα, μολις γραψει ο υπογραφων κατι εστω ακραιο πεφτετε να τον φατε χαρακτηριζοντας τον με διαφορα. Δεν ψαχνετε να βρειτε τι εννοειι ο Γιωργος, πιανεστε απο μια φραση του κι ολα τα παραπανω απλα ειναι σαν να μην υπαρχουν. Δεν ξερω αν ειναι αυτο που λεει ο yannis οτι και καλα εχουν καποιοι προηγουμενα μαζι μου λογω πολιτικων αντιληψεων αλλα γενικα υπαρχει ενα θεμα......αντιμετωπισιμο ομως.

Καλησπερα........φευγω για την δεξιωση των Ποσειδωνιων.
Reply With Quote