View Single Post
Παλιό 29-05-2013, 02:12
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!

Τον Νάπο οι παλιοί τον ξέρουμε και δεν θα με εξέπληττε οτιδήποτε στα πλαίσια των άμετρων και άσχετων χειρισμών αλλά και γραπτών του. Και για αυτό άλλωστε δεν με εξέπληξε η όλη επιπόλαιη ####τούμπα των γραφομένων του, περί τιμών, καταστημάτων, προσφορών, προσωπικών και άλλων μηνυμάτων, διακίνησης ουσιών, αφορολόγητων κερδών και λοιπών αθεμελίωτων εκ των υστέρων κατηγοριών.

Εδώ μέσα έχουμε τα πάντα και καλά κάνουμε. Ακόμα και Νάπους, χωρίς να το ξέρουμε. Και φτιάχνουμε κανένα ταχυσύνδεσμο, αγοράζουμε κανένα μπουφανάκι και κάνουμε καμιά εκδρομή και πίνουμε και κανένα καφέ. Αν είχε υπ΄ όψιν του την αρχή της αναλογικότητος, δεν θα έφτανε να κάνει αυτά, που έκανε. Από εκεί όμως μέχρι να ΄πυροβολεί΄ το μυρμήγκι με μπαζούκα, έχει μια τεράστια απόσταση. Και εγώ την απόσταση την έχω συνδέσει με εκδρομές, λάστιχα, αναρτήσεις, στροφιλίκια κλπ καλούδια.

Δεν θέλω να νομίζω ότι στα στοφιλίκια της Λίμνης Πλαστήρα, βλέπω στον καθρέπτη μου τον Teo71 και να είναι το ΣΔΟΕ, που θέλει να δει τις αποδείξεις αγοράς των ελαστικών μου και αν αγοράζοντάς τα, συνέστησα δομημένη σπείρα με τους υπόλοιπους συμφορουμίτες και αρχηγούς τους Admins. Με τίποτα δεν θέλω να με περιμένει στην Βωβούσα ο Εισαγγελέας, να με παραπέμψει για ποινικό αδίκημα. Θέλω όταν φτάσω να κάτσω και να πιώ ένα σπληνάντερο-σφηνάκι.

Μακριά από το φόρουμ τέτοιες ΄αναξιόπιστες΄ δυνάμεις και συμπεριφορές. Ανόητες πράξεις και είναι και μεγάλος άνθρωπος.
Reply With Quote