29-05-2013, 09:54
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Η υπερβολη στα γραφομενα μου και παντα με χιουμορ..........ηθελε να σου δείξει το κλιμα και την αποψη που εχουν πολλοι φιλοι για τα γραφομενα σου
Δυστυχως......δεν σε γνωριζουν ολοι, οπως εγω απο κοντα
|
Eδω με συγχωρεις.....σε παρεξηγησα. Σε συνεδεσα με τον αποκατω που εγραψε πανω στο δικο σου.
Απόσπασμα:
Μου θυμιζεις τους πολιτικους, που εχουν χασει την επαφη με τον κοσμο και ζουνε στην δικη τους γιαλα. ....
|
Οι πολιτικοι μια χαρα το πανε το θεμα ασχετα με την οικονομικη επiπτωση σε εμας TΩΡΑ. Στο 2ο φορουμ των Ποσειδωνιων για θεματα Κρουαζιερας στο οποιο παρευρισκομαι ως επισημος καλεσμενος η αυξηση σε εσοδα κι επιβατες ειναι αρκετα καλη απο χρονο σε χρονο δεδομενου της δυσπιστιας. αλλα υπαρχει αυξηση και μαλιστα αρκετη. Αυτο σημαινει θεσεις εργασιας, λιγες τωρα πολλες αργοτερα.
Απο περυσι μεχρι φετος η κρουαζιερα, αφιξεις πλοιων και διακινηση επιβατων, αυξηθηκε κατα 25%......ενα +25% το οποιο ουδεις ανεφερε. Επισης οι πωλησεις αυτοκινητων αυξηθηκαν κατα 21% απο περυσι οπου ειχαν πτωση 50%. Παλι ουδεις ανεφερε τιποτε.
Ειναι βλεπεις αυτα τα ευχαριστα +20 τοσα τοις εκατο που κανεις δεν αναφερει αλλα ολοι αναφερουν οτιδηποτε δυσαρεστο +20 τοσο τοις εκατο συνδεωντας το φυσικα ευθεως με την κριση.....κι ας μην εχει σχεση ¨η εχει ελαχιστη σχεση.
Επίσης να σου υπενθυμισω Κωστα οτι θεσεις υπαρχουν αλλα υπαλληλοι γιαυτες δεν υπαρχουν, και δεν μιλαμε για delivery. Δες το και μελετησε το, http://www.skai.gr/news/greece/article/233349/ereuna-ergodotes-theloun-na-kanoun-proslipseis-kai-den-vriskoun-katallilo-prosopiko-/
Απόσπασμα:
Καλο θα ηταν, να Ασχολείσαι και με θεματα μοτοσυκλετας, ταξιδιωτικων, τεχνικων, κλπ..........που ειναι και η ουσια του φορουμ.....
|
Δεν ασχολουμαι με αυτα, αν και τα παρακολουθω ανελλιπως, διοτι στα μεν τεχνικα υπαρχουν πολλα παιδια στο φορουμ τα οποια ειναι καλοι γνωστες κι απαντανε σωστα στα δε ταξιδιωτικα ακομα δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα αλλα ουτε και η δυνατοτητα χρονου να συμμετασχω, κι ετσι προκειμενου να στενοχωριεμαι και να πιεζω τον εαυτον μου προτιμω να προσπερναω.
Απόσπασμα:
Να εχεις την ευκαιρια, να συναντηθεις με τοσα ατομα, στην αλλη ακρη της ελλαδας και σεμια τοσο σημαντικη συναντηση του φορουμ και να μην εμφανιστεις........
ΜΜαλλον εχεις χασει τον προσανατολισμο σου.......εδω μεσα και αυτο με λυπει ιδιαιτερα, μιας και γνωριζεις τα αισθήματα που τρεφω για εσενα
|
Κωστα, ειμαι προσανατολισμενος μια χαρα......προσεχω την δουλεια μου σαν τα ματια μου και λαθη δεν κανω. Θα ηταν λαθος να εμφανιζομουν αφηνοντας μονον τον ανθρωπο της Carnival που συνοδευα δειχνωντας του λιμανια και περιοχες της Ελλαδας κι ο οποιος εχει σημερα συναντηση με τον Σαμαρα.......
Θα ηταν λαθος να τον αφηνα εστω και μια στιγμη μονο του, λεγοντας εστω ενα ''γεια'' σε εσας (που προφανως δεν θα ηταν μονο ενα ''γεια'') αφηνοντας μονον τον ανθρωπο ο οποιος δινει 1500 αφιξεις Κρουαζιεροπλοιων στην Ελλαδα, διακινει 2,8 εκατομυρια επιβατων στην Ελλαδα και προκειται του χρονου να κανει λιμανια οπως η Ηγουμενιτσα, Θεσσαλονικη, Βολο κ.α πλουσιοτερα κατα κατι δεκαδες αφιξεις πλοιων.
Στην Ηγουμενιτσα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το τονιζω αυτο.......αυτες οι αφιξεις, 2000 κοσμο η καθε μια, θα δωσουν δουλεια στον τοπικο πλυθυσμο αγαπητε Κωστα.
Εγω ετσι συνεισφερω στο καλο της χωρας μου και των ανθρωπων της κι οχι με κλαψουρισματα και λυπησες............και γιαυτο οσο κι αν το ηθελα δεν μπορουσα να κανω τιποτε αλλο παρα να γυρισω το βλεμα και να κοιταξω προς τις μοτοσυκλετες με λαχταρα και σκεψη για το ποτε θα ερθει η στιγμη να συμμετασχω κι εγω σε μια τετοια εκδρομη. Εχουν περασει και χρονια απο την τελευταια με το φορουμ στην Μανη αλλωστε.
|