29-05-2013, 19:51
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
δεν θελω να μπω στην ουσια του θεματος, γιατι η μοναδικη μου εμπειρια ειναι επαγγελματικη και μονο...
εχω δει πολλους συγγενεις ανθρωπων, που εχουν "φουνταρει" και αυτο που μου προκαλουν ειναι λυπηση...
δυσκολο πραγμα να εχει πηδησει το παιδι σου απο μπαλκονι και να σου εχει μεινει στα χερια......η ζακετα του  ".....
|
Kωστα,
αν το παιδι μου φουνταρει σημαινει οτι φταιω εγω......
Ξεροντας λοιπον εξ αρχης οτι αν συμβει κατι τετοιο εγω θα ειμαι ο κυριως υπευθυνος κανω τα παντα για να μην συμβει. Ειμαι κοντα στο παιδι μου συζητωντας το και δινοντας του συνεχως κατευθυνσεις ωστε να αισθανεται χρησιμο, δυνατο, απαραιτητο κ.λ.π. Δεν το αφηνω με δικαιολογια οτι ειμαι απησχολημενος, κουρασμενος κ.λ.π. το ιδιο κανω και για τα ναρκωτικα, για τους γκομενους αφου εχω κοριτσι κ.λ.π. και μαλιστα εχω αρχισει απο πριν κι οχι τωρα που ειναι 10 ετων. Ασχολουμαι εγω προσωπικα και πολυ, παμε βολτες με τα ποδια, παμε βολτες με την μοτοσυκλετα που λατρευει και συζηταμε μεταξυ παγωτου της και καφε δικου μου.......συζηταμε τα παντα, απο τον Χαρη που φιλησε την Εφη στο σχολειο μεχρι και για την δασκαλα της κ.α. Δεν αφηνω τιποτα στην τυχη...προσεχω για να εχω.
Δινω τοση σημασια στην καθοδηγηση της κορης μου που εξαιτιας της εκοψα και το τσιγαρο........7 μηνες εχω να καπνισω. Οταν στα γενεθλια της τον Δεκεμβριο κλεινοντας τα 9 της χρονια και βλεποντας με να καπνιζω μου ειπε ''μπαμπα αυτο θα σε σκοτωσει, και να ξερεις οτι αμα πεθανεις δεν θα στο συγχωρησω ποτε!!!'' τοτε της εδωσα την υποσχεση οτι δεν θα ξανακαπνισω ποτε.......και δεν.......
Αυτο Κωστα κτιζει σχεση φιλιας κι εμπιστοσυνης με το παιδι κι απο μονο του, μαζι με αλλα, ειναι ενας ακομα ανασταλτικος παραγοντας για την αυτοκτονια.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
εγω κρινω τις προσβολες γενικα.....
δεν μου αρεσει φιλαρακι.......
νομιζω οτι καταλαβαινεις πολυ καλα, τι με "χαλαει".....
|
Και γιατι τα βαζεις μαζι μου κι οχι με αυτους που ξεκινανε τους χαρακτηρισμους? Ειχα πει καμια κουβεντα στο ''αερικο'' οταν με χαρακτηρισε επικινδυνο σε καποιο νημα και απανθρωπο και ρατσιστη σε αυτο? ειχα πει κουβεντα στον ''siraxanz'' οταν με χαρακτηρισε απανθρωπο?
Ο J.T.R που με χαρακτηρισε απαραδεκτο κι απανθρωπο του ειχα πει κουβεντα πριν??...........και ποσοι αλλοι σε ποσα αλλα ποστ και νηματα.
Γιατι? διοτι λεω την γνωμη μου...μετα πιανονται απο μαι κουβεντα και βουρ......
Γιατι δεν βγηκες στον πρωτο να του κοψεις την φορα?
Πες και γιαυτους μια κουβεντα Συντροφε και Φιλε Κωστα......
|