29-05-2013, 21:38
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Γιώργη, κάποια στιγμή πρέπει να αναρωτηθείς αν είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις..
Αυτά περί χαρακτηρισμών αρμόζουν σε παιδιά που μετράνε ποιός την έχει μεγαλύτερη..... 
|
Εχω σταθερες αποψεις και τις εκφραζω ανοικτα......δεν με ενδιαφερει να τα λεω ολα ευχαριστα ετσι για να μην χαλασω την ζαχαρενια καποιων και να τα εχω με ολους καλα. Την γνωμη μου θα την πω κι εγκειται στους αλλους να ειναι ευγενικοι...εγω ειμαι παντα, δεν εχω βρισει κανεναν.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Και που είσαι, με 900 μικτά σε βάθος χρόνου καλούς υπαλλήλους δεν κρατάς... 
|
αν υπαρχουν αλλες δουλειες που σε βαθος χρονου δινουν περισσοτερα ας τις ......ξετρυπωσουνε και να πανε. Ξερεις πολλες δουλειες που σε 25 χρονων παιδια να δινουν 900 μικτα? Θα μπορουσα και με 550.......
Εξάλλου διαλεγω υπαλληλους οι οποιοι δεν συνδεουν τις απολαβες με την δουλεια ¨η το ωραριο, οπως αλλωστε κανω κι εγω, εχω ειδικο ερωτηματολογιο γιαυτην ειδικα την περιπτωση. Ψαχνω και βρισκω ανθρωπους νεους με ορεξη για δουλεια κι οχι με γνωμονα το κερδος. Το κερδος ερχεται με την δουλεια φιλε Σταυρο, και στην δικη μας την δουλεια μονον η εμπειρια φερνει την εξελιξη και το χρημα.
Νομιζεις οτι εγω αμοιβομαι σημερα αναλογως του εργου που προσφερω? αγαλι αγαλι γινεται η αγγουριδα μελι Σταυρο μου. Σημερα κτιζω (ξανα) το δικο μου αυριο........θελει πολλα κοτσια φιλε αυτο το ''ξανα''. Κι εχω την ιδια απαιτηση απο τους νεοπροσληφθεντες ΜΟΥ!!.......αν θελουν, αν δεν θελουν εκει ειναι η πορτα!!
Last edited by GeorgeP; 29-05-2013 at 21:41.
|