31-05-2013, 18:39
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
|
|
Απάντηση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟ GEORGEP
Φίλε Γιώργο, αν και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, αν και έχουμε "φαγωθεί" αρκετές φορές, την γνώμη μου για σένα την είπα δημόσια στο "επίμαχο" νήμα. Και δεν με έχει επηρεάσει τόσο η γνώμη των φίλων μου (πολύ θετική για το πρόσωπο σου), αλλά τα γραφόμενα σου. Ακόμα κι αν "θέλω να σου σπάσω το κεφάλι" ( ), όπως είπα, κάποιες φορές... Έχω διακρίνει, πιστεύω, μέσα από αυτά τον χαρακτήρα σου. Πως? Απλά σταμάτησα να τα διαβάζω προκατειλημμένος αρνητικά. Έτσι, ακόμη και όταν δεν συμφωνώ μαζί σου, απλά δεν συμφωνώ... Έτσι απλά. Και εγώ όμως που τα γράφω τώρα αυτά, παλιότερα δεν τα έβλεπα έτσι τα πράγματα. Χρειάστηκε να σε προσέξω καλύτερα και να μάθω για σένα. Υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ μέσα, που ίσως να ισχύει το ίδιο και γι αυτά. Σου την "πέφτουν" όπως εγώ τότε. Απλά γιατί δεν συμφωνείτε. Και πες ο ένας, πες ο άλλος, αρχίζει ο καυγάς... Σαφώς και σε μια κοινωνία των 7000+ ατόμων, θα υπάρχουν και κάποιοι που ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν ή κάποιοι που έχουν "στραβώσει" μαζί σου και δεν σηκώνουν κουβέντα. Ίσως να υπάρχουν και κάποιοι που για κάποιους λόγους "την ψάχνουν". Οκ, είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος και καταλαβαίνεις πιστεύω...
Θα σου έλεγα ότι δεν χρειαζόταν να κάτσεις και να τα γράψεις αυτά, αλλά κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Όποιος θέλει τα διαβάζει, όποιος δεν θέλει πάλι, όχι. Δεν πιάνουν και πολύ χώρο στο forum άλλωστε...
Last edited by LakisGS; 31-05-2013 at 18:40.
|