View Single Post
Παλιό 31-05-2013, 23:45
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟ GEORGEP

Δυστηχως οι κουβεντες πολλες φορες τρεχουν γυρω απο τα τεκτενομενα στην κοινωνια μας...αλλωστε 7000μελη ειναι ενα αντιπροσοπευτικο μερος της κοινωνιας μας...πως να μην γινονται αυτες οι συζητησεις...αναπνεουμε και ζουμε μεσα σε μια κοινωνια...μια κοινωνια που δοκιμαζεται...

Αν μη τι αλλο οφειλουμε ΟΛΟΙ να σεβομαστε τον συνομιλητη μας...οταν μαλιστα ο ιδιος διατηρει ενα επιπεδο στην συνομιλια/διαφωνια/αντιπαραθεση...

Οπως ειπα και στο αλλο θεμα...το να υπαρχει αντιθετη αποψη σε μια κουβεντα...ειναι το ζητουμενο...

Ψηλε...θα μου επιτρεψεις να χρησιμοποιησω τον ορο που χρησιμοποιουν οι ανθρωποι που σε ξερουν...βαστα γερα...
απλα ΑΝ θελεις να ακουσεις την συμβουλη μου, προσπαθησε να "μαλακωσεις" (οχι να αλειωσεις)...τον γραπτο σου λογο...ειναι πολυ ευκολο να παρεξηγηθουν καποια πραγματα (βοηθαει και η αποσταση που δημιουργειτε απο το ριμαδι τον υπολογιστη) με τελικο αποτελεσμα να χαθει το νοημα και η ουσια αυτων που εχεις να πεις...εγω αλλωστε θα συνεχισω να συμφωνω διαφωνοντας...

και θα μεινω σε αυτα που λενε ανθρωποι που σε ξερουν...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
.....και η μεγάλη πλάκα είναι ότι αυτός ο δογματικός που πετάει τους αδύναμους στον Καιάδα(μεταφορικά)

αν τον πάρω τηλέφωνο και του πώ

ρε Γιώργο χάνομαι κοντεύω να τρελαθώ

δεν ξέρω τι να κάνω...

μήπως μπορείς να έρθεις στο Άργος γιατί σε χρειάζομαι,

Είναι ικανός να πάρει το λανσερ και σε 1.30 ωρες να έρθει δίπλα μου!

Το είπαν 3 κοινοί φίλοι τους οποίους έχω αμέτρητη εμπιστοσύνη

αλλά και τέταρτος σήμερα ο μανιακός που του τρέφω τα ίδια συναισθήματα...

Υγ. Τελικα με τα καναπεδακια τι εγινε δεν μας ειπες...λεπτομεριες μονο για τον αμερικανο μας εδωσες...

Last edited by asotosios; 31-05-2013 at 23:48.
Reply With Quote