View Single Post
Παλιό 02-06-2013, 10:52
MIHALIS TZIMAS Ο/Η MIHALIS TZIMAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW R1150 GS ADV BMW R100GS PD
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω στο πρωτο μοτερ, τα μαμα πρωτα τα αλλαξα στις 17 χιλιαδες και ηταν σε χρηση 2μιση χρονια ...τα δευτερα που εβαλα μετα και ηταν ιριδιου ειναι ακομα κολλημένα στους κυλίνδρους στο κολλημενο μοτερ που εχω στην αποθήκη ...γιναν ενα με τη κεφαλη ...χεχε! ...στις 32χιλ.

...σε αυτο το μπλοκ που εχω τωρα ... βαζω μαμα μπουζακια και τα αλλαζω αναλογος το ποτε θα αρχισω το μεγαλο σερβις ... σαν κανονα εχω στο περιπου 20χιλιαδες και καθε 2τερο χρονο! Και παλι μην φανταστεις ...απο εμφάνιση καλα ειναι και στο χρωμα και στην ακίδα ...ποτε δεν ενιωσα καποιαν αδυναμία στην εκκινηση η ατροφια στη κινηση και να το αποδώσω στα μπουζι , καταληγοντας σε αλλαγη . Ετσι απλα τα αλλαζω .... για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο!

απο μενα ...κράτα τον κανονα 2 χρονια στα μαμα μπουζι και 4 στα ιριδιου ...απο κει και περα η σωστη λειτουργια του εχει να κανει σε σχεση με πολλες παραμετρους! Ο καλυτερος κανονας ειναι ο οπτικος ελεγχος.... βγαζεις 2 λεπτα τα μπουζι σου και τσεκαρεις οπτικα το κεφαλι τους!

φρεσκο μπουζακι ...σημαίνει οικονομια , αποδοση ,καλη καυση , λιγοτερη μολυνση...κτλ...
Ασχετο...ρε Γιάννη σου κόλλησε το μοτέρ;!!!!!
Reply With Quote