Ποσοι απο εμας το hobby μας η την <<αρωστεια μας> την εχουμε κανει επαγγελμα ? Λιγοι πιστευω .
Οσοι απο εμας παρακολουθησαμε καποιο απο τα μαθηματα του κ. Σπανου ευκολα διαπιστωναμε το ανοιγμα του προς ολες τις μοτοσυκλετες , προς αλλους τους αναβατες .
Πολυ απλα ο ανθρωπος με τον τροπο του μας φωναζε : ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕΕ ... ο αναβατης κανει την μηχανη και οχι το αντιθετο .
Για μενα ειναι λυπηρο που η οικογενεια μας δεν θα εχει στις ταξεις της εναν τετοιο αξιο αναβατη , πραγματικο adventurer , που με τις δικιες του πρωτοβουλιες - προσπαθειες ανεβασε την εταιρια στην Ελλαδα .
Δεν μπορω να πιστεψω μια εταιρια αυτου του μεγεθους να κανει τετοιο λαθος (κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα ) και να επιτρεπει σε μια αλλη εταιρια σαφως μικροτερου μεγεθους να επιχειρει να αποσπασει μεγαλυτερο κομματι απο την πιτα της αγορας - που μπορει να γινει και αρκετα μεγαλο - με μια τετοια <<μεταγραφη>>
Ειναι δειγμα της καταστασης της Ελληνικης αντιπροσωπειας .
Λυπαμαι και για μενα γιατι ειναι δεδομενο οτι το θηριο μου δεν μπορει να ακολουθησει καμια ΚΤΜ πανω στο χωμα.
Δεν ειναι τα 41 μου χρονια , αλλα η διπλη κηλη στην μεση και τα χρονια πλεον προβληματα και στα δυο μου γονατα . (Οχι οτι πριν μπορουσα

)
Του ευχομαι καλη επιτυχια και σε σας τους πορτοκαλι καλες συγκινησεις .