Πολύ σωστά έπραξες και τύλιξες μόνος σου. Αν έβαλες και καλής ποιότητας σύρμα και αν ο μάστορας δεν το πλήγωσε πουθενά κατά την τοποθέτησή του, μιλάμε για αθάνατη δουλειά.
Αντιγράφω δικιά μου απάντηση σε σχετικό νήμα σε διπλανό φόρουμ:
"Παλιότερα, πολύ παλιότερα όμως, τότε που είχα ακόμα διάθεση και που νόμιζα ότι εγώ θ' αλλάξω τον κόσμο, σε Βιράγκο κολλητού φίλου, καθίσαμε και κάναμε μόνοι μας περιέλιξη. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε τπτ να χάσουμε, το πολύ πολύ να άρχιζε να ξερνάει πηνιόσυρμα από τις εξατμίσεις. Τελικά μετρώντας τις σπείρες που ξετυλίξαμε, τυλίξαμε νέο ίδιου πάχους και ακόμα έτσι δουλεύει η μ@λ@κία για μηχανάκι.
Κοντολογίς αν πιάνουν τα χέρια σου και το έχεις με τα ηλεκτρολογικά, το παλεύεις μόνος σου, αν όχι πας σε επαγγελματία του είδους (για τον οποίο να έχεις ακούσει καλά λόγια) ή αγορά από ebay. Μετάχειρο πάντως δεν θα έβαζα αν δεν ήμουν απολύτως σίγουρος για τα χλμ που έχει πάνω του."
Καλούς δρόμους.