05-06-2013, 12:17
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Η τελευταία εταιρεία στην οποία δούλευες και σε απέλυσε, γιατί πιστεύεις ότι το έκανε;
|
Aν απευθυνοσουν σε αλλον θα σου ελεγε ''δεν απαντω σε προσωπικες ερωτησεις'', ομως εγω θα σηκωσω το γαντι........
Το 2001 η Ναυτιλιακη και πλοιοκτητρια εταιρεια Χ μου προτεινε συνεργασια ουτως ωστε να στησω κα να αναπτυξω το κομματι κρουαζιερας το οποιο της ηταν αγνωστο.
Το εστησα σε μερικους μηνες και αρχισε να δουλευει περι το τελος του ιδιου χρονου με εναν υπαλληλο....εμενα.
Η εταιρεια Κ/Ζ που αντιπροσωπευαμε ειχε εδρα την Αγγλια και το πλοιο για το οποιο δουλευα ηταν ''χρεωμενο'' στην bank of scotland.
Το 2009 η κριση στην Αγγλια ηταν εμφανης και η bank of scotland χρειαστηκε ρευστο.......ετσι ρευστοποιησε το καραβι αυτο σε καποιον Σαουδαραβα.
Εμεινα στην Εταιρεια εναν ακομα χρονο βασικα χωρις αντικειμενο εργασιας κανωντας βοηθητικες δουλειες στο εμπορικο κομαμτι δλδ στα εμπορικα καραβια τα οποια ειχαν λιγοστεψει και αυτα. Το 2010 απολυθηκα δικαιως και χωρις κανενα παραπονο.
Μεσα σε αυτα τα 9 χρονια η εργασια μου απεφερε στην εταιρεια 950,000ε καθαρα εσοδα μετα φορων και με πληρωμενους ολους τους προμηθευτες κι εμενα μαζι..........
Η εταιρεια, και καλα εκανε, δεν ηταν διατιθεμενη να με κρατησει και να μου μοιρασει μισθους απο τα κερδη της.......ουτε εγω θα το εκανα, ουτε εσυ ουτε και κανενας επιχειρηματιας........
Η αποζημιωση μου κατεβληθει και με το παραπανω....(βλ. μπονους)
Δικαιως λοιπον επραξε και μπραβο της.........
Τι επρεπε να κανει δλδ?
|