05-06-2013, 17:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara
......................................
αλλα τα παραδειγματα που μου εφερες ειναι δυο χωρες των πεντακοσιων χιλλαδων κοσμου που ειναι ευκολες .,.,.,,και η αναφορα μου δεν ειχε να κανει με την θεση αλλα με τα στρατηγικα πλεονεκτηματα σαν χωρα.,.,
|
Εξηγησε μου πως εννοεις αυτα τα στρατηγηκα πλεονεκτηματα.....
Επισης εξηγησε μου πως μια χωρα με στρατηγηκα πλεονεκτηματα αλλα χρεωκοπημενη μπορει να κανει χρηση του οποιου πλεονεκτηματος εχει..........
Απόσπασμα:
μαλτα που πηγα προσφατα σε ενημερωνω οτι ηδη εχει 400000 λαθρομεταναστες,.,.,αν σου λεει κατι!!!!!
|
τα στοιχεια σου ειναι λανθασμενα,
Η εισροή μεταναστών στη Μάλτα, βάσει στοιχείων του 2002 και του 2004, ήταν 1.913 άτομα τον χρόνο. Κατά το 2005 μπήκαν στη Μάλτα παράνομα συνολικά 1.800 μετανάστες. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2006 έφτασαν στη Μάλτα 967 παράνομοι μετανάστες, σχεδόν διπλάσιοι των 473 που είχαν φτάσει την αντίστοιχη περίοδο του 2005.........κ.λ.π., οχι λοιπον 400,000....δεν τους χωραει!!
Τα στοιχεια απο το υπουργειο εξωτερικων της Μαλτας κι οχι απο τυχαιους τοιυ διαδυκτιου (δεν εννοω εσενα αλλα αυτον που στο ειπε ¨η το εγραψε)
http://www.foreign.gov.mt/showdoc.as...s%20030706.pdf
Απόσπασμα:
αλλα χωρις πια ευρωπη δεν μπορουμε τις γερμανοκρατουμενης η της ενωμενης   
|
Ουτε μια μερα.........θα πεινασουμε ολοι αν αποχωρησουμε απο την ευρωπη. Κι οταν λεμε θα πεινασουμε...θα πεινασουμε πραγματικα κι οχι οπως ΔΕΝ πειναμε τωρα.
|