View Single Post
Παλιό 06-06-2013, 13:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο δεν θέλω να σε πιέσω άλλο....

Τα πράγματα είναι απλά, ο λογαριασμός δεν βγαίνει για αυτό είτε το θες είτε όχι έχουμε κρίση και υπάρχει κόσμος που πραγματικά πεινάει, που έχει σταματήσει τα παιδιά από τα αγγλικά, που δεν έχει να αγοράσεi φάρμακα που....

Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζει ο server και να μας βγάζεις από τα ρούχα μας....

Υ.Γ στο Πέραμα που μένει τζάμπα κανείς, για γράψε και άλλα...
Μαλλον δεν θες να πιεζεσαι εσυ οχι εγω..........εγω δεν πιεζομαι καθολου διοτι και βλεπω και ακουω ΟΛΕΣ τις αποψεις και διαβαζω ΟΛΑ τα στοιχεια κι οχι επιλεκτικα.
Επισης δεν αρκουμαι στα Ελληνικα στοιχεια, ψαχνω και τα διεθνη........

Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο το θεμα και σου εχω πει οτι ΑΝ πραγματικα υπηρχε τοοοοση δυστυχια τοτε μαγαζια σαν το δικο σου που, οπως και να το κανουμε εχει ειδη ''δυσκολα'', θα ανηκε στην ιστορια σημερα.

Η πωλησεις μοτοσυκλετων και αυτοκινητων παρουσιαζουν ανακαμψη, ακομα βεβαια παραμενει (και θα παραμεινει για καιρο) το συνολικο αρνητικο προσημο αλλα βελτιωνεται σιγα-σιγα...........ειναι καλα σημαδια αυτα Σταυρο, εσυ μπορει να πιεζεσαι οταν τα διαβαζεις και να αγχωνεσαι διερωτωμενος ''μα πως αφου......'' εγω οχι....εγω απλα βλεπω κι εχω υπομονη!!!!!!

Εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν υπαρχει κοσμος που πειναει λογω κρισης, ειπα μονον οτι δεν ειναι τοσο οσος μας παρουσιαζεται απο τα ΜΜΕ και τα κομματικα οργανα. Υπηρχε αυτο ο κοσμος και υπαρχει αυξημενος ελαχιστα απο το παρελθον........αυτο πιστευω και ειπα δημοσιως.
Reply With Quote