
06-06-2013, 13:40
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Με 900 ευρώ δε ζει τετραμελής οικογένεια με τίποτε! Απορώ γιατί εξακολουθώ και παρακολουθώ το νήμα....
|
Αυτα να τα λες και να τα πιστευεις οσον αφορα τον εαυτον σου...ασε τους αλλους που μπορουν να το πουν οι ιδιοι.
Αν εσυ δεν μπορεις ειναι δικο σου προβλημα οχι των αλλων που μπορουν.......
Ειναι ξεκαθαρος ο τροπος που μπορει να επιτευχθει ζηση με 900ε 3-4 ατομων, αρκει να παραιτηθουμε απο ολες τις πολυτελειες και να ζουμε με τα βασικα. Κι αυτο μεχρι να ξαναπαρουμε μπροστα οχι για παντα. Μπορει να κρατησει χρονια, δεν πειραζει, αρκει τα παιδια μας να ζησουνε την αλλαγη προς το καλυτερο...αυτο πρεπει να μας ενδιαφερει ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κι οχι το παρον.
Εγραψα πιο πανω εγω τι εκοψα και τα καταφερα, αν εσυ και πολλοι αλλοι δεν μπορουν/αντεχουν να κοψουν τιποτα ειναι προβλημα τους.
το νημα το παρακολουθεις, οπως και τοσοι αλλοι αν δεις τις εμφανισεις, διοτι ειναι πολυ ενδιαφερον κι εχει κατι να πει σε ολους αλλα και σε εσενα.
|