06-06-2013, 14:54
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Σε ότι αφορά τα μαγαζιά με το είδος μου σε διαβεβαιώ ότι τα μισά έχουν κλείσει, 2 μεγάλες αντιπροσωπείες βάρεσαν κανόνι με αποτέλεσμα 150 άτομα περίπου να έχουν μείνει στο δρόμο ( πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί και έχουν τεράστια προβλήματα διαβίωσης). ...
|
Αυτο Σταυρο μου σημαινει οτι ΕΣΥ εισουν σωστος επαγγελματιας και δεν ανοιχτηκες τοσο οσο οι αλλοι πιστευοντας οτι η ευμαρεια ισως να μην ειναι και παντοτινη. Επισης σημαινει οτι εισασταν τοσο πολλοι που η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αγορα - κι οχι αυτη με τα δανεικα - δεν σας σηκωνε ολους κι ετσι επιβιωνουν μονον οι σωστοι και νοημονες επαγγελματιες.
Σε καμια περιπτωση δενε ιναι δεικτης φτωχειας το οτι τα μισα μαγαζια του ειδους σου εχουν κλεισει, διοτι η ευμαρεια δεν ητο πραγματικη αλλα πλασματικη.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Πιστεύεις δηλαδή ότι από το 27% της ανεργίας που κάποτε ήταν 8% -10 % έχει δημιουργήσει ελάχιστα περισσότερους ανθρώπους που πεινάνε, ξεχνάς ίσως ότι και η σύνταξη των γονιών που πολλές φορές στήριζε τον άνεργο μέχρι να βρει δουλειά έχει πετσοκοπεί...
|
Και αυτο το εχω εξηγησει, πιστευω οτι το 27% ανεργιας ΔΕΝ εχει δημιουργησει πεινασμενους ανθρωπους.
27% ειναι ακομα η ανεργια και οι συνταξεις πετσοκομενες κι ομως οι πωλησεις αυτοκινητων και μοτοσυκλετων αυξανονται οι δεικτες οικονομικου κλιματος βελτιωνονται (δες σχετικο νημα) με την καταναλωση να αυξανεται κι αυτη σιγα-σιγα. Απο ποιους ρε Σταυρο γινονται αυτα?
Η απαισιοδοξια αμβλυνεται και ο κοσμος, μαζι με τους ανεργους, συμβαλλει στην βελτιωση του οικονομικου κλιματος.... απο ολους αυτους τους πεινωντες κατα ΣΥΡΙΖΑ μερια βελτιωνονται σιγα-σιγα ξαναλεω τα πραγματα.
Αν αυτα δεν τα βλεπεις και βλεπεις μονον τα αρνητικα εγω δεν μπορω να κανω τιποτε γιαυτο.
|