
06-06-2013, 16:21
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
το εχω πει χιλιαδες φορες, η ανεργια των νεων 15-30 χρονων ειναι στατιστικο δειγμα αλλα δεν αντικατοπριζει την αγορα εργασιας.
15 ετων ο νεος παει σχολειο.......ποσοι δεν πανε?
18 χρονων ο νεος δινει εξετασεις για ΤΕΙ-ΑΕΙ εκ των οποιων, μεχρι σημερα, το 90% περναει καπου αρα 18-25 σπουδαζει....τι εργασια να κανει??????
Οι νεοι της επαρχιας, οπου και το μεγαλυτερο προβλημα, που δεν εργαζονται και δεν σπουδαζουν και δεν κανουν τιποτα γιατι δεν απαντουν στις αγγελιες για εργασια στα χωραφια παρα πανε οι αλλοδαποι???????
Γιαυτο λοιπον μην παιρνετε τα 550 για να κανετε πολλα κιχ, απεμπολοντας ετσι ΚΑΙ την αξιοπρεπεια σας και φωναζοντες στον βροντο και μεσα απο την καθοδηγουμενη πεινα σας. Διοτι δεν πεινατε γιατι αν πεινουσατε θα τρεχατε, αγαπητοι νεοι, στα 550 στα 250 αλαλ και στα 50!!!
Η αξιοπρεπεια καθε ανθρωπου χανεται οταν αρνειται να δουλεψει, ενω πειναει, κοιταζοντας το προσφερομενο ποσο πρωτα και μετα το πιατο του.
|
Είσαι σίγουρος ότι με τα 550 που παίρνουν οι γονείς τους όπως λές με τα οποία να είναι και ευχαριστημένοι ότι πάνε σχολείο όπως πρέπει ή σπουδάζουν,χλωμό το βλέπω μάλλον για δουλειά τα στέλνουν τα παιδιά,πάντως κάτι δεν συμβαίνει απο τα δύο,και 550ε και σχολείο όπως πρέπει ή σπουδές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
|