06-06-2013, 16:35
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Περίμενε και θα σου έρθει η απάντηση! που μου θες και κάθε μέρα ψωμί και γάλα, θες να φοράς κάθε μέρα καθαρά ρούχα. Τηλέφωνο;! Δεν είσαι σοβαρός άνθρωπέ μου! Αφού δεν έχεις όπως λες να βγεις για έναν καφέ μιά στις τόσες, ποιός ο λόγος να μιλάς στο τηλέφωνο με οικογένεια και φίλους!; Κομμένο κι αυτό! Θες να ζεσταθείς το χειμώνα και να μην καείς το καλοκαίρι;! Που πας ρε καραμήτρο με τρεις κι εξήντα;! θες κι άλλα;!
|
Οπως ακριβως τα λες ειναι, εγω ας πουμε τον χειμωνα δεν αγορασα πετρελαιο για να ζεσταθω.........αυτο ειναι φιλε μου και δεν μπορεις να το αλλαξεις......ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ βρισκοντας αλλες λυσεις μεχρι να περασει η φουρια. Αλλιως......η Γερμανια ειναι 3 ωρες δρομος.
Απόσπασμα:
Ο Γιώργος βέβαια τα κατάφερε! Προφανώς ζει στο νοίκι,δεν έχει κάποιο ακίνητο ώστε να πληρώνει χαράτσι, πινακίδες αυτοκινήτου και μηχανής τις παρέδωσε, ωστόσο κατάφερε να αγοράσει άδεια κι όχημα για ΤΑΞΙ αν έχω καταλάβει σωστά. παρόλα αυτά την έβγαζε με 900 ευρώ το μήνα!
Γιατί ρε Γιώργο μας δουλεύεις;!;!
|
Χα, εισαι θεοπαλαβος το ξερεις????? και ακινητΑ εχω που πληρωνω χαρατσια και το ταξι δεν το αγορασα αλλα το νοικιασα!!!!! 1200 το μηνα πληρωνα μονο στο νοικι της αδειας αφου το οχημα το ειχα αγορασει με λεφτα του αδερφου μου.....12000 μετρητα παρακαλω. Το ταξι τελειωσε, πουλησα το οχημα 13000 (εβγαλα κι ενα χιλιαρικο) και παρεδωσα την αδεια στον ιδιοκτητη αφου του βρηκα αλλον οικογενειαρχη και σοβαρο ενοικιαστη......ναι με τοσο ηλιθιο ατομο μιλας που εψαξε και βρηκε ενοικιαστη για να μην ζημιωθει ο ιδιοκτητης του ταξι!!!!!!
Απόσπασμα:
Φίλε Γιώργο τα τελευταία δύο χρόνια ξεκινώ με συν 1400 ευρώ το έτος για τέλος επιτηδεύματος και χαράτσια. Αυτά δε μοιράζονται σε 12 μήνες; Κάπως δεν πρέπει να βγουν; Ακόμη δεν έχω βρει το δέντρο να μαζεύω τα ευρώ...
|
Για 116ε τον μηνα μιλαμε.................ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ κοβοντας απο αλλου αν δεν εχεις ετοιμα χρηματα στην παντα. Ελ. επαγγελματιας εισαι υπαρχουν τροποι....το καθε Ελ. Επαγγελμα εχει τους δικους του τροπους
|