06-06-2013, 17:08
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Με 550 συνολο οχι δεν γινεται...........
Με 1100 ομως και απο τους δυο γινονται πολλα.
Αν ξερεις πολλους γονεις που:- ειναι κατω των 25-30 ετων
- δουλευει ο ενας μονον και
- αμοιβονται με 550ε.........
................θεωρω οτι δεν ζεις εδω.
διοτι:- Για να εχεις παιδια και μαλιστα δυο πρεπει να εισαι τουλαχιστον 30+.........
- Για να εχεις παιδια και μαλιστα δυο πρεπει να εισαι/ησουν εργαζομενος επι χρονια ουτως ωστε να αισθανοσουν ασφαλης για να κανεις δυο παιδια, αν οχι..........
- Αν συμπληρωνεις τα πιο πανω δεν αμοιβεσαι με 550ε
Αν παλι εισαι απο τους ατυχους που μετα απο 20 τοσα χρονια δουλειας απολυθηκες κανε υπομονη, οταν ερθει η ωρα πουλα την μεχρι τωρα εμπειρια σου οσο πιο ακριβα μπορεις, δεν εχει σημασια αν εχεις πτυχια ¨η οχι. Αν ομως εχεις πτυχια θα πιασεις καλυτερη τιμη..........
Αλλα επειδη σιγουρα θα υπαρχουν και περιπτωσεις σαν κι αυτη που λες τοτε ειναι στο χερι τους να σκεφτουν τι θα κανουν στην ζωη τους, κατι δικο τους.......θα χρειαστουν ισως χρηματα αν και οχι παντα (π.χ πλασιε της AVON) αλλα θα πρεπει να βαλουν το κεφαλι κατω και να δουν τι θα κανουν κι οχι να κλαιγονται για τα 550 που παιρνουν ¨η δεν παιρνουν.......
|
Εγώ είχα δύο παιδιά στα 29,αυτή την στιγμή αν είχα 550εχ2 αφού υποθέσουμε ότι δουλεύουμε και οι δύο μετά βίας θα καλύπταμε τα 2/3 των εξόδων,όταν φτάσουν τα παιδιά σου στις ηλικίες των δικών μου αν έχεις δύο τότε έλα να μου πείς,όπως επίσης σε αυτούς που σπουδάζουν παιδιά,τους κάνεις τον κριτή και τον τιμητή τότε,όχι τώρα,ότι πρέπει να βρίσκεις δρόμους αυτό ισχύει πάντα,αλλά όχι να μας πείσεις για την ομορφιά της υπόθεσης,έβαλες και την λίστα να συγκριθούμε με την Λετονία,εντάξει είπαμε.
|