07-06-2013, 14:46
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Εγώ πάω πάσο, πείστηκα.
Φυσικά μπορείς και να τη βγάλεις και με 500 και με 400, μετά βέβαια δε μιλάς για ζωή....
και φυσικά Γιώργο δε μπορώ να πιστέψω ότι με τα πολλά λεφτά που έπαιρνες πριν την ανεργία δεν είχες στην άκρη ώστε να αγοράσεις παπούτσια για το παιδί που δε θα του καταστρέψουν τα πόδια. Κι όσον αφορά εμένα, προσωπικά δε με ενδιαφέρει από που είναι τα ρούχα μου, για το μωρό όμως δε θα ρισκάρω ούτε για πλάκα δερματίτιδες, αλλεργίες ή να του καταστρέψω τα πατουσάκια τώρα. Κι εγώ έχω πάρει πολλά ρούχα από γνωστούς και φίλους για το μωρό, ακόμη και παπούτσια από τον ανηψιό μου. Οσο για τις πάνες, δοκίμασα αρκετές, κατέρηξα σε αυτές που δεν ερεθίζουν το δέρμα του.
Α! ούτε κι εμείς τρώμε κρέας κάθε μέρα, ούτε το παιδί. 
Οσο για τον παιδίατρο..... απλά θα πω ότι πέρσυ και μόλις χρόνισε, τσίμπησε ανεμοβλογιά, το πιό πιθανό από την επίσκεψη στον παιδίατρο για εμβόλιο. Το νοσοκομείο φίλε είναι για τα σοβαρά, και για το ΙΚΑ.....
Τέλος πάντων γνώμη σου και γνώμη μου και λυπάμαι που ίσως ανέβασα τον τόνο. Καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα. Οι υπερβολές εκατέρωθεν απλά υψώνουν περισσότερο τα τείχη....
|